42. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА

20. Feb 2020.

Под слоганом „Пут под ноге“, 42. Међународни сајам туризма у Београду биће одржан од 20-23. фебруара на Београдском сајму.

Београдски сајам туризма већ више од 40 година чува традицију и испуњава светске стандарде пословања, градећи партнерске односе са излагачима и пословним посетиоцима. Љубитељима путовања нуди бројне атрактивне и егзотичне дестинације које се представљају кроз интересантан и шаролик програм на штандовима и у сајамским просторима.

Сајам туризма је једна од најуспешнијих манифестација у земљи и региону. Само туризам са толико шарма спаја бизнис и задовољство, а путовања имају неодољиву привлачност за све људе на планети.

Београдски сајам крајем фебруара сваке године на неколико дана постаје „свет у малом“, али и привредна манифестација која, уз пословне, окупља и на десетине хиљада регуларних посетилаца. У потрази за пословним партнерима или туристичким аранжманима. Свакако, на једном месту представљају се туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни туристички оператори и многи други.