Поделите ову страну

Beth Hart
Beth Hart
Опис

Једна од најбољих blues/rock певачица данашњице, Beth Hart, наступиће у Хали спортова, 11. новембра 2017. године.

У својој дугодишњој каријери, ова изузетна уметница, Beth Hart, добитница је бројних признања. Више пута номинована је за Grammy, објавила је неколико самосталних студијских и ливе албума а о поштовању које њене колеге имају према њој довољно говоре бројне сарадње које је остварила са неким од највећих музичара нашег времена (Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, Warren Haynes). Важан део њене каријере је и дугогодишња сарадња са гитаристом Џоом Бонамасом (Joe Bonamassa), са којим је снимила два студијска и један live блуес албум, а у току је снимање још једног заједничког издања које се очекује у току ове године.

На турнеји у оквиру које Бетх Харт ће посетити и Београд, Бетх ће промовисати свој актуелни албум, „Fire On The Floor“, али ће публика имати прилике да чује и њене највеће хитове као и обраде blues стандарда по којима је и постала позната. 

Пре две године издала је албум „Better Than Home“, који је одмах после изласка стигао до првог места Itunes Блуес листе, те доспео на 4. место укупне МОЈО листе албума године. То јој је најпре отворило врата клубова, а након тога и великих концертних хала широм света.

Инфо
Место
Хала спортова
Од
11.11.2017
До
11.11.2017