Поделите ову страну

Британска поп певачица Jessie Ware у Београду
Британска поп певачица Jessie Ware у Београду
Опис

Британска поп певачица Џеси Вер одржаће концерт 27. августа у Рову код Војног музеја на Калемегдану, у оквиру летње европске турнеје на којој промовише нови албум "Glasshouse".

Публика у Београду моћи уживо да чује песме попут “Midnight”, “Selfish Love”, “Alone”, “Sam”, као и хитове са претходних албума“Say You Love Me”, “Wildest Moments”, “Tough Love”, “Running”, “You & I (Forever)”, “Champagne Kisses”, “Devotion”, “If You’re Never Gonna Move” и многе друге.

“Glasshouse” је треће студијско издање популарне музичарке из Лондона, за које верује да је њен најважнији албум, а бави се темама породице, љубави, бурних односа и мајчинства. На новом материјалу сарађивала је са именима као што суEd Sheeran (Ед Ширан), STINT (Стинт), Kid Harpoon (Кид Харпун), Felix иHugo White – The Maccabees (Феликс и Хуго Вајт) иBenny Blanco (Бени Бланко).

Музичку каријеруЏеси Вер је започела 2009. године, а три године касније објавила је деби албум “Devotion” који је био номинован за престижну музичку награду“The Mercury Prize”. Уследило је мноштво номинација и награда, као и албум “Tough Love” (2014).

Инфо
Место
Ров код Војног музеја на Калемегдану
Од
27.08.2018
До
27.08.2018