Поделите ову страну

Nick Cave & The Bad Seeds
Nick Cave & The Bad Seeds
Опис

Један од најупечатљивијих уметника светске музичке сцене, цењени аутор и извођач, Ник Кејв са својим бендом „Bad Seeds“, наступиће 28. октобра у Комбанк Арени!

Ник Кејв одржаће концерт у оквиру своје светске турнеје на  којој представљују албум „Skeleton Tree“ који се нашао на првим позицијама бројних светских листа слушаности док му је Гуардиан поверио пет звездица и описао као „ремек дело љубави и разарања“.

Ник Кејв & „Bad Seeds“продали су више од 5 милиона албума широм света и оставили дубок и далекосежан утицај на светску уметничку сцену.

Претходни наступ Ник Кејва у Арени проглашен је за најбољи концерт 2008. године у Србији. Ово је био један од најдужих концерата овог музичара који је трајао близу 150 минута при чему је уметник више пута испуњавао музичке жеље својих фанова.

„Први бис трајао је око сат времена. Свака следећа песма подизала је распаљеност атмосфере, а Кејв се још више опустио  својим „рокерским акробацијама“ за микрофоном... „ – извештавали су домаћи медији.

Нов албум који ће поред својих старих песама, представити у Комбанк Арени, 28. октобра, настајао је у периоду када је Кејв изгубио сина и објављен је дан након премијере документарца новозеландског редитеља Андруа Доминика „One More Time With feeling“ који сведочи о музичаревој патњи и трауми. Нови албумнашао се на првом месту слушаности у осам земаља. Албум је бенду донео највише позиције икада на британској  и америчкој листи слушаности. Ник Кејв & „Bad Seeds“ су недавно номиновани за Брит награду (2017) у категорији “Најбоља међународна група”.

Погледајте „Jesus Alone“ са „Skeleton Tree“ https://www.youtube.com/watch?v=9iGxoJnygW8

Продаја улазница за концерт који ће се одржати 28. октобра у Комбанк Арени, почиње од петка, 17. фебруара! 

Инфо
Место
Комбанк арена
Од
28.10.2017
До
28.10.2017