Поделите ову страну

PUERTO FLAMENCO - “Ship of theseus”
PUERTO FLAMENCO - “Ship of theseus”
Опис

’’Ми не мењамо фламенко како би га прилагодили сцени, ми мењамо сцену како би је прилагодили фламенку.’’

Пуерто Фламенко представиће фламенко спектакл “Ship of theseus” у недељу, 18. марта у 21.00 у великој сали Дома омладине Београда. Биће то прилика да београдска публика по први пут види иновативни концепт фламенко концерта у комбинацији са необузданом енергијом и креативним импровизацијама.

Пројекат “Ship of theseus” доводи у питање нашу унапред замишљену идеју и схватање фламенка. Пројекат смело укључује дигиталне пројекције и уметничке видео записе, те апликације за смартфоне и хелијумске балоне. Ово је својеврсна савремена потрага уметника за суштином и аутентичношћу фламенка данас.

Puerto Flamenko је савремени фламенко састав из Севиље који представља водеће трендове аутентичног фламенка. Овај моћан спој најбољих севиљских уметника настао је 2004. године, од тада они представљају аутентичну фузију традиционалног изворног облика фламенка са модерне сцене и режије. Они у континуитету свог рада трагају за оригиналним модерним изразом који се чврсто темељи на универзалној суштини фламенка. Овај састав чине: Antonio Molina ’’El Choro’’ – плес, Abel Harana – плес, Jesus Vazquez – вокал, Ruben Romero – гитариста, Francesca Grima – плес и ко-продуцентиAndrej Vujičić– перкусије, ко-продуцент.

Члан састава Puerto Flamenko је Андреј Вујичић, рођени београђанин који је направио успешну међународну каријеру перкусионисте. Наступао је на свим континетима на најзначајнијим фетивалима. Током своје богате каријере сарађивао са уметницима као што су Lole Montoia, Manuel Molina, Familia Montoia, Carmelilla Montoia, Maria Serrano, Eduardo Trasierra, "La Tremendita", Encarnita Anillo и други.

https://www.youtube.com/watch?v=kzCe9Qoeaiw 

https://www.youtube.com/watch?v=Bt00JdRGHBc

https://www.youtube.com/watch?v=zMLWuaPhHGk

Инфо
Место
Дом омладине
Адреса
Македонска 22
Датум и време
18.03.2018 21:00
Од
18.03.2018
До
18.03.2018
Веб
е-маил