Поделите ову страну

Scorpions
Scorpions
Опис

Један од најпознатијих бендова хард рок сцене Scorpions одржаће први концерт у Србији, у Комбанк Арени, 7. децембра.

У више од 50 година дугој каријери, једна од најпознатијих немачких група, продала је преко 100 милиона албума и оправдано се налази у “Rock and Roll” Холу славних. Проглашени за “хероје хеви метала” и “амбасадоре рока”, освајали су бројне награде, укључујући две “World Music Awards” и више “Еchо” награда.

Њихове песме “Still loving you” , “Wind of Change”  и “Send me and Angel” постали су ванвременски хитови који се и дан данас врте на бројним радио станицама али и поред невероватног успеха ових балада, Scorpions су првенствено хард рок бенд који доноси жестоку енергију на сцени песмама као што су “Rock You Like An Hurricane”“Blackout” , “Dynamite” и др.

Наступом на фестивалу “Moscow Music Peace”, 1989. године, Scorpions су дефинитивно освојили Русију као и инспирисали Клаусa да напише нумеру која је убрзо постала химна коначног пада гвоздене завесе -  “Wind of Change”.

Током више од 50 година дуге каријере било је доста магичних момената. Неки су заувек забележени на уживо албумима, неки на филмовима и видео спотовима. Ови моменти су зацементирали репутацију Scorpionsa као једног од ретких бендова који се уздигао изнад гомиле.

Улазнице за концерт амбасадора рока, бенда SCORPIONS који ће се одржати 7. децембра, у продаји су од среде, 5. априла по ценама од 2990 динара. Улазнице се могу набавити на благајнама Комбанк Арене, Билет центра Београда, свим продајним местима ЦС Евентима у Србији и региону (укључујући Дом омладине и Ушће Схоппинг центар), као и онлине преко сајта www.kombankarena.com и www.eventim.rs

Инфо
Место
Комбанк арена
Од
07.12.2017
До
07.12.2017