Поделите ову страну

Scorpions
Scorpions
Опис

Један од најпознатијих бендова хард рок сцене Scorpions одржаће први концерт у Србији, у Комбанк Арени, 10. јуна 2018. године.

У више од 50 година дугој каријери, једна од најпознатијих немачких група, продала је преко 100 милиона албума и оправдано се налази у “Rock and Roll” Холу славних. Проглашени за “хероје хеви метала” и “амбасадоре рока”, освајали су бројне награде, укључујући две “World Music Awards” и више “Еchо” награда.

Њихове песме “Still loving you” , “Wind of Change”  и “Send me and Angel” постали су ванвременски хитови који се и дан данас врте на бројним радио станицама али и поред невероватног успеха ових балада, Scorpions су првенствено хард рок бенд који доноси жестоку енергију на сцени песмама као што су “Rock You Like An Hurricane”“Blackout” , “Dynamite” и др.

Наступом на фестивалу “Moscow Music Peace”, 1989. године, Scorpions су дефинитивно освојили Русију као и инспирисали Клаусa да напише нумеру која је убрзо постала химна коначног пада гвоздене завесе -  “Wind of Change”.

Током више од 50 година дуге каријере било је доста магичних момената. Неки су заувек забележени на уживо албумима, неки на филмовима и видео спотовима. Ови моменти су зацементирали репутацију Scorpionsa као једног од ретких бендова који се уздигао изнад гомиле.

 

Инфо
Место
Комбанк арена
Од
10.06.2018
До
10.06.2018