Поделите ову страну

СТИНГОВА “57TH & 9TH”СВЕТСКА ТУРНЕЈА
СТИНГОВА “57TH & 9TH”СВЕТСКА ТУРНЕЈА
Опис

Након распродатих концерата у Северној Америци, Европи, Јужној Америци и Мексику, Стинг у оквиру своје најновије турнеје 57th & 9th World Tour долази у Србију. Светски познат музичар одржаће концерт у Београду, 17. септембра у Комбанк Арени. На најновијој турнеји, Стингу се придружује трочлани бенд који чине његови дугогодишњи сарадници гитариста, Dominic Miller, Josh Freese (бубњеви) и Rufus Miller (гитара) и специјални гост Joe Sumner као и хармоникаш Percy Cardona из састава“The Last Bandoleros”.

Гитарски вођена турнеја 57th & 9тх започела је у Северној Америци у фебруару ове године и до сада је обишла више од 50 градова Европе, Централне и Јужне Америке и Азије. Турнеју прате изузетни коментари фанова и критичара. “У самој сржи налази се моћан таленат за писање песама, течне мелодије, смели ритмови и смислени текстови испоручени од врхунског музичара. Овај концерт заслужује почасну титулу.”

“Стинг приказује разноврсност, дубину и трајну роцк снагу на новој турнеји.”– Austin 360

“Листа песама се креће преко надмоћних нових песама, соло материјала и класишних Полице хитова. Стинг је универзални приповедач, изграђен од онога од чега су направљене легенде”Vancouver Weekly

Стингов дванаести соло студијски албум под називом “57th & 9th”, је његов први рок/поп пројекат након више од деценије и објављен је у новембру за A&M/Interscope Records. Колекција од десет песама приказује широк спектар Стингових стилова од промуклог, гитарског првог сингла ”I Can’t Stop Thinking About You” преко бруталног ”Petrol Head” до химничне ”50,000”. Албум је продуцирао Martin Kierszenbaum, снимљен је за неколико недеља са Стинговим дугогодишњим сарадницима Dominicom Millerom и Vinniem Colaiutaom као и бубњарем Josh Freeseom (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), гитаристом Lyle Wormanom и пратећим вокалима из бендова Tex-Mex иThe Last Bandoleros.

Стинг је први пут наступио у Арени пре шест година са симфонијским оркестром а 17. септембра наша публика ће имате прилику да га чује у његовом примарном рок/поп звуку у оквиру турнеје коју су многи већ означили круном Стингових концертних наступа.

Улазнице за концерт у Београду биће у продаји од среде, 21. јуна од 10ч. Чланови званичног Sting.com fan клуба, улазнице могу наручити дан раније, у уторак, 20. јуна преко сајта www.sting.com/tour

Улазнице у регуларној продаји биће по ценама од 2990 динара и навише на свим продајним местима ЦС Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет Центра Београда, Дома Омладине и Ушће Шопинг центра и онлине: www.kombankarena.com, www.eventim.rs

Турнеју 57th & 9th  промовише Live Nation Global Touring, продуцираCherrytree Management и RZO Entertainment. Списак комплетне турнеје налази се на www.sting.com

О СТИНГУ: Композитор, певач, глумац, аутор и активиста Стинг, рођен је у Newcastle, Енглеска, да би се 1977. преселио у Лондон где је основао “The Police” са Stewartom Copelandom и Andy Summersom. Бенд је објавио 5 студијских албума, освојио6 Grammy и 2 Brits награде и ушао 2003. године у rock’n’roll “Кућу славних”.

Као један од најразновсрнијих соло уметника, Стинг је освојио још 10 Grammy nagrada, 2 Brit, Златни Глобус, Emmy и четири Оскар номинације, затим Tony номинацију, награду века коју додељујe Billboard магазине и титулу “Особа године”. Током своје дуготрајне каријере, продао је преко 100 милиона албума. Стинг подржава хуманитарне организације као што су Rainforest Fund, Amnesty International и Live Aid.

 

Инфо
Место
Комбанк арена
Од
17.09.2017
До
17.09.2017