Поделите ову страну

“Филхармонијски пандемонијум“
“Филхармонијски пандемонијум“
Опис

После занимљивих прича о великим композиторима откривеним из њихових писама, Београдска филхармонија представља пет нових програма под необичним називом Пандемонијум.

Дела која се налазе у овом циклусу, инспирисана су интригантним текстовима и изводе се заједно са њима. Тако ће филхармонијску камерну сцену музичари поново делити са глумцима.

У “Пандемонијуму” ће се чути српске премијере дела као што су Фасада Вилијама Волтона (21. септембар), Франкенштајн !! ХК Грубера (19. октобар), Путовање у Италију Ђованија Солиме (30. новембар), затим и светска премијера Сократа Ијана Вилсона (11. јануар 2018.) Циклус затвара једино дело које је већ познато нашој публици, и данас револуционарна, Прича о војнику Игора Стравинског (5. април 2018).

Сала Београдске филхармоније ће у “Пандемонијуму” попримити атмосферу кабареа у којем ће се мешати разни стилови 20. века од неокласичног, преко џеза, синтезе попа и фолклорних призвука, до тоталног театра који обједињује игру, музику и глуму.

Комплети улазница су у продаји од 4. септембра на билетарници Београдске филхармоније (Студентски трг 11), као и онлајн, док ће улазнице за појединачне концерте бити у продаји од 18. септембра 2017. “Филхармонијски пандемонијум“ одржава се четвртком у сали Београдске филхармоније, са почетком у 19 часова.

Инфо
Место
Сала Београдске филхармоније
Од
21.09.2017
До
05.04.2018