Поделите ову страну

41. МЕЂУНАРОДНИ БЕОГРАДСКИ САЈАМ ТУРИЗМА
41. МЕЂУНАРОДНИ БЕОГРАДСКИ САЈАМ ТУРИЗМА
Опис

Јединствени догађај глобалне туристичке понуде, под слоганом „Лето је ближе него што мислите“, одржаће се од 21. до 24. фебруара 2019. године у седам хала Београдског сајма. За овај велики догађај стоеј учешће је већ пријавило око 400 излагача и суизлагача.

На Б2Б порталу за сада су регистровани излагачи из 22 земље, а највеће интересовање пословних посетилаца је забележено из Туниса, Пољске, Швајцарске, Словеније, Италије, Србије и региона…

Четири сајамске манифестације у четири сајамска дана, од 21. до 24. фебруара 2019. године, јединствена су прилика за сусрете пословних људи у туристичком и хотелском бизнису. Уз целодневне стручне и пратеће програме, манифестација обилује актуелним темама за све туристичке посленике, угоститеље, хотелијере, али и посетиоце. Презентације на штандовима, демонстрације угоститељских вештина на најмодернијој опреми, као и дегустације производа, чине овај догађај примамљивим за све учеснике.

Ексклузивне сајамске погодности, одабир дестинација за путовање и одмор, али и дегустација најбољих вина, ракије, пића и специјалитета овог поднебља, очекивано ће и ове године привући више од 75 хиљада посетилаца.

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Бугарска, земља изузетно привлачна за туристе, нуди могућности за провод и одмор током целе године - лето за уживање на пешчаним плажама Црног мора, зиму за ски спортове на познатим скијалитштима као што су Боровец или Банско, а преко године обилазак културно-историјских знаменитости и неизоставни шопинг у Софији и другим градовима.

Уведен је пословни Б2Б портал намењен регистрацији како излагача, тако и пословних посетилаца и њиховом међусобном умрежавању. Позив да се пријаве на Б2Б портал отворен и за медије који овим путем могу да заказују састанке и интервјуе са учесницима и гостима сајма.

www.beogradskisajamturizma.com

Инфо
Место
Београдски сајам
Од
21.02.2019
До
24.02.2019