Поделите ову страну

Бесплатни концерти “ЈУ ГРУПЕ” и “ГАЛИЈЕ”
Бесплатни концерти “ЈУ ГРУПЕ” и “ГАЛИЈЕ”
Опис

Почетак летње купалишне сезоне на Ади Циганлији биће обележен у петак, 14. јуна, у већ добро познатој и веома популарној пивској оази „ Beer Garden “ која се налази на почетку Макишке стране Аде, где ће од 20ч бити одржани концерти два рок бенда који већ деценијама владају на овим просторима – „ЈУ Групе“ и „Галије“.

Поред бесплатних концерата ЈП „Ада Циганлија“ је обезбедила да се 14. јуна посетиоци, који дођу на концерте, могу бесплатно и паркирати на јавном паркингу који се налази у близини Beer Gardenа.

У суботу 15. јуна у 10ч ће бити подигнута „Плава застава“ која ће и званично означити почетак сезоне купања на Савском језеру. „“Плава застава“ је највише међународно признање за квалитет воде и безбедност на купалишту, тако да ће наши суграђани и гости Београда моћи безбрижно да се купају и уживају на плажама Аде Циганлије свакога дана од 10 до 19 часова закључно са 8. септембром, а на располагању ће константно бити и спасилачке службе и служба хитне медицинске помоћи.

Концерти на бини Beer Garden-а ће ове године трајати од 15. јуна до 4. августа и уз богат музички програм ће бити центар дешавања у току летње сезоне на популарном београдском мору. У суботу 15. јуна на Беер Гардену од 20 часова се настављају одличне свирке када ће наступити популарни панчевачки инди поп рок електро дуо Буч Кесиди, а после дуго времена ће наступити и енергични и романтични бенд Плејбој, који је на сцени присутан већ више од 20 година, а познат је по изузетно ретким живим наступима. Уз богат музички програм Ада ће овог лета бити центар забаве у граду.

Инфо
Место
Ада Циганлија
Од
14.06.2019
До
14.06.2019