Поделите ову страну

БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ БЕОГРАДА
БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ БЕОГРАДА
Опис

„КОНЦЕРТ НА ЦВЕТНОМ ТРГУ“

Петак, 19. јул / 19 часова

Туристичка организација Београда и Центар за хитне поправке расположења најављују концерт групе „Минг“ на Цветном тргу која ће овог петка извести џез стандарде домаћих и страних аутора.

„ЛЕТО У СКАДАРЛИЈИ“

Петак, 19. јул / 19 часова

Уживајте у програму наших познатих глумаца који ће вас кроз песму, игру, анегдоте, приче и скечеве, на аутентичан и хумористички начин вратити у време боемске Скадарлије. Програм почиње у 19 часова, на Платоу испред Скадарлијске чесме, и одвијаће се дуж читаве Скадарске улице.

Учествују Милан Милосављевић у улози Бранислава Нушића, Милан Тубић у улози Ђуре Јакшића, Душица Новаковић у улози Жанке Стокић и Љиљана Јакшић у улози Скадарлијске даме. Глумац Бојан Хлишч ће у улози скадарлијског добошара читати Кодекс о понашању у Скадарлији, док ће оркестар извести популарне музичке нумере.

„ЛЕТО НА КОСАНЧИЋУ“

БЕСПЛАТНИ ТУРИСТИЧКИ ОБИЛАСЦИ КОСАНЧИЋЕВОГ ВЕНЦА

Субота, 20. јул / 19 часова

Обиђите Конак књегиње Љубице, Саборну цркву, Патријаршију, најстарију кафану у Београду, кућу Мике Аласа, кућу Оље Ивањицки, место некадашње библиотеке и многе друге знаменитости које се налазе на простору Косанчићевог венца. Тура почиње у 19 часова, полазак је на углу улица Краља Петра и Косанчићев венац. Због ограниченог броја места, обавезне су пријаве на igrgic@tob.rs. Од 20 часова уследиће музички концерт групе „ЕЈО“ која ће извести етно џез нумере.

„ОМЛАДИНСКА ЧЕТВРТ“

Субота, 20. јул / 20 часова

Ове суботе на Обилићевом венцу одржаће се манифестација „Омладинска четврт“ где ће наступити гудачки квартет „Има дана“. Квартет чине чланови Симфонијског оркестра РТС-а, оснивач и виолончелиста је Тешман Живановић, прво виолончело у Симфонијском оркестру РТС.

 

 

 

Инфо
Место
Цветни трг, Скадарска улица, Косанчићев венац и Обилићев венац
Од
19.07.2019
До
20.07.2019