Поделите ову страну

Дизнијева „Чаролија на леду“
Дизнијева „Чаролија на леду“
Опис

Дизнијева представа „Чаролија на леду“ одржаће се од 1. до 3. новембра у Штарк Арени.

Мики Маус, Мини Маус, Паја Патак и Шиља припремају сцену за наступ са талентованим клизачким звездама које учествују у спектаклу Disney On Ice Чаролија на леду.

Шоу почиње са Вајаном која креће на путовање препуно узбуђења са моћним полубогом Мауијем у авантуру спасавања њеног острва, на ком ће открити своје порекло.

Магију ће приказати принцезе Ана и Елса и забавни снешко Олаф, док певају задивљујуће песме попут “Сад је крај” и “На лето”.

Све ће постати фантастично када Себастијан, његов бенд из морских дубина и Тритонове ћерке направе велике таласе док представљају Аријел у монтажи поп хитова осамдесетих година XX века.

Уплетите се у причу о одлучној Златокоси и њеном пратиоцу Флину Рајдеру, који у потрази за светлосним лампионима наилазе на групу грубијана из гостионице “Жуто паче”.

Проживите поново “Причу древну ту” када се Бел препусти новим авантурама, чаробни предмети, које поседује Звер, ступе на сцену како би извели бљештави клизачки спектакл, позивајући публику да “Буду њихови гости”.

Термини извођења:

1. новембра у 19 часова

2. новембра у 11, 15 и 19 часова

3. новембра у 11 и 17 часова.

Инфо
Место
Штарк арена
Од
01.11.2019
До
03.11.2019