Поделите ову страну

Дулсе Понтеш
Дулсе Понтеш
Опис

Највећа португалска звезда Дулсе Понтеш, одржаће по први пут велики концерт 18. априла у Сава центру у Београду, у оквиру 19. међународног Гуитар Арт фестивала. Том приликом  публика ће имати прилику да премијерно чује неке од нумера са њеног актуелног албума “Peregrinacao”.

Дулсе Понтес једна је од најпризнатијих португалских уметница са 9 албума продатих у више милиона примерака, која спаја традиционални фадо са савременим стиловима и тражи нове музичке форме. Њена музика није инспирисана само иберијском музичком традицијом, већ и арапским, афричким и бразилским звуком.

У својој каријери сарађивала је са Сезариом Евором, Хосеом Карерарсом, Карлосом Нуњесом, Јоргосом Даларасом, Андреом Бочели, Ениом Мориконеом … Сарадња са Мориконеом заокружена је на албуму ’’Focus’’. Албум је постигао невероватан успех, као и дуплиCD  ’’A brisa do coração’’. Дулсе, 2017. године издаје албум “Peregrinacao” са кога се издвојила нумера “Meu Amor sem Aranjuez”.

Добитница је  многих међународних награда, као што је награда “Amigo” за најбољег извођача латино музике и Међународна награда ’’Tenco’’, престижна награда ’’Maria Carta’’ и ’’Microfono de oro’’…

Улазнице су у продаји и коштају од 1.490 до 3.290 динара.

 

Инфо
Место
Сава Центар
Од
18.04.2018
До
18.04.2018