Поделите ову страну

Летњи дан –Матија Бан
Летњи дан –Матија Бан
Опис

Четврти музички фестивал на отвореном „Летњи дан Матија Бан“, у организацији Туристичко-спортске организације општине Чукарица, биће одржан у суботу, 16. јуна са почетком у 20.00 часова на летњој сцени у парку на Бановом брду.

Након Матије Дедића, Владе Маричића, Јелене Томашевић, Новосадског биг бенда који су на овом фестивалу наступали у протекле три године, посетиоци ће и ове године уживати у богатом и разноврсном музичком и филмском програму .

Чукарички летњи џез фестивал на отвореном почеће пројекцијом филма „Горчило јеси ли ти то дошао да ме видиш“- Милана Караџића. Током филма посетиоце очекује изненађење које ће им приредити протагонисти.

Велико финале овогодишњег фестивала је од 22.00 часа до поноћи када ће се одржати концерт „Филмска прича“ Симфонијског оркестра РТС- а са диригентом Бојаном Суђићем, а на репертоару ће бити најпознатији класици и филмска музика. Модератор је Дуња Петрић.

Позивамо Београђане да дођу у парку Пожешкој, „понесу“ добро расположење, приручно средство за седење (ћебе ,столицу, јастук) и уживају у целовечерњем фестивалу на отвореном.

Улаз је бесплатан.  

Инфо
Место
Летња сцена у парку на Бановом брду.
Датум и време
16.06.2018 20:00
Од
16.06.2018
До
16.06.2018