Поделите ову страну

LORD OF THE DANCE
LORD OF THE DANCE
Опис

Велико нам је задовољство да вас обавестимо да ће се музичко сценски спектакл LORD OF THE DANCE са новом спектакуларном представомОпасне игре одржати 12. октобра у Сава Центру.

Карте за овај јединствен догађај и потпуно нову сензационалну представу пуштене су у продају и могу да се купе на продајним местима Евентима, као и путем сајта www.eventim.rs .

Геније Мајкл Флетли се враћа после 20 година откако је увео ирски плес на светску сцену. Лорд оф тхе Данце „Опасне игре“ храбро се удаљава од оригиналне поставке. Он представља напредак плесне форме и уметности у једном интензивном спектаклу с  20 година искуства.

Мајкл Флетли је обухватио очаравајуће нове плесове, врхунску визуелну технологију, осветљење, нови звук, предивне костиме и потпуно нову музику у ову узбудљиву продукцију која ће опчинити публику.

Ликови су еволуирали у узбудљиве нове персоне. Мали Дух, својом гимнастичком изврсношћу увлачи публику у причу док Дон Дорка постаје много моћнији и окрутнији него раније. Може ли Господар и даље да победи у бици?

У представи се појављује и поп звезда Nejdin Kojl (Girls Aloud) као сензуална богиња Erin, која пева оригиналне песме композитора Gera Fahija.

У дирљивој првој видео сцени, Majkl Fletli ће одвести публику на путовање од његовог почетка до сад, кад предаје свој таленат и харизму генијалном новом Господару и екипи. Ова драматична нова верзија оригиналног Господара плеса достиже врхунац у напетом дуелу између новог Господара и његовог љутог противника Dona Dorke. Као и увек, шоу се завршава светски познатим бисом који ће држати публику на ногама.

Добро против зла у 21. веку добија потпуно ново значење.

Инфо
Место
Сава Центар
Од
12.10.2015
До
12.10.2015