Поделите ову страну

Lord of the Dance
Lord of the Dance
Опис

Најпознатија ирска плесна група "Lord of the Dance" наступиће у Београду 10. априла 2018. године.

Домаћа публика ће уживати у јединственом "Lord of the Dance" плесном спектаклу, који још од давне 1998. и извођења на чувеној Вембли Арени држи светски рекорд од 21 узастопне распродате представе. Након освајања позоришних хала широм света, попут Вест Енда и Бродвеја и обарања рекорда у броју продатих улазница, "Lord Of The Dance" се враћа у Сава Центар, овај пут са представом која до сада није виђена код нас.

Вишеструко талентовани чланови ове уметничке трупе, приказаће фантастичан микс музике и плеса, традиционалног и савременог. Расвета, специјални ефекти и најболје светске акробате у савршено укомпонованој целини, приредиће спектакл за свачије очи, који ће публика дуго памтити. Ласери, пиротехника, специјалне машине за правлјење магле, топови са конфетама и многи други специјални ефекти који су последња реч технологије и које до сада нико није имао прилике да користи, заједно са великим ЛЕД видео зидом, саставни су део овог спектакла.

Чувени свестрани уметник Мајкл Флетли предводиће уметничку трупу "Lord Of The Dance". Током протекле две деценије осмислио је, продуцирао и наступао у неколико изузетно успешних представа, укључујући и његов најновији шоу "Lord of the Dance".

Инфо
Место
Сава Центар
Датум и време
10.04.2018 20:00
Од
10.04.2018
До
10.04.2018