Поделите ову страну

НАЈСЛАЂИ УКУСИ БЕОГРАДА
НАЈСЛАЂИ УКУСИ БЕОГРАДА
Опис

Шта је то што ће од септембра ове године повезивати највеће светске метрополе и Београд? Најслађи догађај који ускоро стиже!

„Слатки“ фестивал хуманитарног карактера под називом „Најслађи укуси Београда 2019" биће одржан по први пут 21. и 22. септембра у нашем главном граду.

Фестивал слатких специјалитета, чоколаде, сладоледа и кондиторских производа који на једном месту окупља најбоље брендове Београда и Србије – од малих занатских радњи са ручно прављеним посластицама до чувених брендова који већ деценијама пуне рафове наших маркета одржаће се у Кнез Михаиловој улици, уз подршку Града Београда и Туристкичке организације Београда.

У фестивалској понуди, разним дегустацијама и радионицама, које су припремљене у сарадњи са излагачима, спонзорима и партнерима пројекта, моћи ће да уживају све старосне категорије, а пре свега наши најмлађи суграђани, деца предшколског и школског узраста.

Поред забавно-едукативног, фестивал ће имати и хуманитарни карактер. У сарадњи са излагачима на крају фестивала, слаткиши и посластице биће дистрибуирани свратиштима и сигурним кућама на територији града Београда.

Позивамо вас да се заједно играмо, смејемо и уживамо у најбољим посластицама које нас враћају у детињство.

Више о фестивалу можете сазнати на www.najsladjiukusi.rs.

Инфо
Место
Кнез Михаилова улица
Од
21.09.2019
До
22.09.2019