Поделите ову страну

ПРАЗНИК МИМОЗЕ У БЕОГРАДУ
 ПРАЗНИК МИМОЗЕ У БЕОГРАДУ
Опис

Туристичка организација Херцег Нови организује „Дане Херцег Новог у Београду“ у циљу промовисања и популаризације туристичке понуде града Херцег Нови.

Један од најпрепознатљивијих фестивала у нашем региону, Празник Мимозе, који ове године обележава 50 година од оснивања, у суботу 12. јануара биће најављен у Београду дефилеом чувених херцегновских мажореткиња Кнез Михаиловом улицом.

Дефиле мажореткиња ће почети у 18 часова испред Библиотеке Града Београда, односно испред Инфо центра ТОБ, и кретаће се Кнез Михаиловом улицом до Палате Албанија. У дефилеу учествује и музичка група Exodus.

Празник Мимозе је најстарији фестивал у Херцег Новом, који ће у част јубилеју ове године трајати 50 дана, од 1. фебруара до 22. марта. На свечаном отварању наступиће Здравко Чолић, док ће се првог викенда у фебруару одржати Фешта од мимозе, рибе и вина дуж херцегновске ривијере. Фестивал укључује изложбе цвећа, концерте, програмеза децу, као и друге сегменте програма.

У оквиру фестивала Празник Мимозе учествоваће и Туристичка организација Београда, која ће кроз културно забавни програм промовисати туристичку понуду Београда у Херцег Новом.  

Инфо
Место
Кнез Михаилова улица
Датум и време
12.01.2019 18:00
Од
12.01.2019
До
12.01.2019