Поделите ову страну

Спектакл „Рок опера“ отвара 17. Belgrade Beer Fest
Спектакл „Рок опера“ отвара 17. Belgrade Beer Fest
Опис

И ове године београдско Ушће ће од 15. до 19. августа бити центар најбоље забаве у региону. Седамнаести пут по реду биће одржан Belgrade Beer Fest, најпосећенији пивско-музички фестивал у југоисточној Европи. Иако је улаз на фестивал бесплатан, организатори сваке године за посетиоце припремају квалитетан и разноврстан музички програм, са доста премијерних наступа.

Фестивал гарантује узбудљив музички и уметнички ужитак, а организатори обећавају пуно великих музичких звезда из земље, региона и света. „Поносни смо што смо већ седамнаест година део туристичке понуде Београда и један од фестивала по коме су наш град и Србија препознатљиви у свету.“, рекао је Александар Срдић, из Београдске културне мреже.           

Ове године,последњег дана Belgrade Beer Fest-а, јединствени перформанс „Рок опера“ ће по први пут бити изведен на овако великом и отвореном простору. Након изванредних наступа у Сава Центру испраћених овацијама публике, овај сјајан музички спектакл ће на Ушће пренети атмосферу рокенрол куће славних. На главној бини ће се наћи 120 извођача Новосадског Биг Бенда и Хора и Оркестра Опере Српског народног позоришта који ће са еминентним солистима, предвођени диригентом и аутором музичких аранжмана Федором Вртачником, изводити антологијске музичке хитове светских рок звезда. На репертоару ће бити хитови Лед Цепелина, Дип Парпла, Квина, Битлса, Пинк Флојда, Дорса, Тине Тарнер и многих других. С обзиром да је у питању спој позоришта и рокенрола, један од учесника овог спектакла је и глумица Јелена Гавриловић, која је позната и по свом сјајном вокалу, те ће изванредно одиграти и ову улогу.

Музички програм ће се одвијати на више бина, а велика пажња ће бити посвећена и осмишљавању додатних садржаја и забаве за посетиоце свих генерација.

 

Инфо
Место
Ушће
Од
15.08.2019
До
19.08.2019