Поделите ову страну

Ћевап код Декија
Ћевап код Декија
Опис

Наша филозофија је једноставна.

Верујемо у то да роштиљ није брза храна, већ један од најбољих и најздравијих начина да се месо припреми, чему укус наших специјалитета, као и бројни гости који годинама долазе, могу сласно да посведоче.

Ћевап код Декија краси 100% јунеће месо највишег квалитета, припремљенопо аутентичној рецептури,и то искључиво на буковом ћумуру којизаокружује уживање у јединственом гастрономском доживљају.

Имаћете великих проблема да одолите нашој пљескавици, телећој џигерици, кобасици, бифтеку, телетини на кајмаку, јер сваки од наших специјалитета има јединствену моћ да вас убеди да га пробате.

И таман када помислите на нешто слатко, угледаћете неодољиве баклаве, туфахије, као и кнедле са шљивама како гледају у вашем правцу, па им слободно узвратите једним слатким дружењем.

Укратко, доживећете место које је озбиљан ресторан, а да то није – ослобођен одсвих непотребних и оптерећујућих елемената, који фунцкионише као живахна раскрсница, а понекад и станицаљуди који живе живот “из стомака”,спонтаног окупљања,непоновљивих укуса иосећаја повратка у детињство и свега што је некад било добро.

И зато слободно свратите или нам дозволите да ми дођемо до вас, јер смо само један позив далеко…064.00.00.505…достава на вашу адресу !

Контакт
Адреса
Страхињића бана 71
Контакт

+ 381 64 0000 505
Веб
Радно време

Понедељак - Недеља 09.00 - 01.00


Удаљеност од центра града
0.0 km
Удаљеност од аеродрома
17.0 km
Инфо

Ћевап код Декија краси 100% јунеће месо највишег квалитета.

Услуге
Бежични Интернет, Испорука хране и пића, Клима уређај, Кетеринг, Бежични Интернет, Јела и пиће за понети, Пушачка зона,
Слично
Ресторан Byblos
Ресторан Byblos

Београд има европског и светског шампиона, у његовим баровима су се лудо забављали Де Ниро и Николсон, овде је Софија Лорен била чешће него на Шпанском тргу, одавде је цела генерација Манчестер јунајтеда отишла у легенду...Онда су дошле године када је Београд имао празне рафове, празне улице, из њега су одлазили, у њега су...

Supermarket Concept Store
Supermarket Concept Store

Пре безмало деценију све је било само идеја, док је данас великом броју Београђана њихов град незамислив без својеврсног „места за све“. Иако прилично неодређен, можда је то и најзахвалнији епитет којим бисте лаику и некоме чија нога никада није крочила у Супермаркет објаснили шта он заиста представља. Место где се...