Поделите ову страну

Savamala Art Apartments
Savamala Art Apartments
Опис

Апартман се налази у једној од најпопуларнијих урбаних четврти која се назива Савамала. Савамала је један од најстаријих крајева у Београду и протеже се дуж десне обале реке Саве. На Савамалу ћете највероватније наићи чим стигнете у Београд зато што се овде налазе главна аутобуска и железничка станица као и стајалиште shuttle аутобуса са аеродрома Никола Тесла.

Апартман се простире на 43 квадрата и налази се у приземљу приватне зграде. Садржи једну спаваћу собу са три сингле лежаја. Кухиња је комплетно опремљена, са столом за ручавање, прибором, судовима, шерпама као и микроталасном пећницом, фрижидером, рерном и шпоретом и електричним чајником. Купатило је опремљено туш кабином, пешкирима и шампоном.

Апартман је орјентисан ка дворишној страни, у тихом и мирном крају, а са друге стране улице је Бранкова улица, једна од најпрометнијих у Београду, са различитим продавницама, брзој храни, продавницама алкохолних пића, апотекама и маркетима. На 5 минута хода налази се једна од највећих и најстаријих пијаца Зелени венац, као и највеће аутобуско стајалиште градских линија која повезује све делове града. Главна аутобуска и железничка станица су на 10 минута хода, пешачка зона Кнез Михајлова и Трг Републике на 7 минута хода, клубови и барови на реци на 15 минута хода. 

Контакт
Адреса
Бранкова 23
Контакт
+381 63 7106921
Услуге
Слично
Апартман Sol Crystal Code
Апартман Sol Crystal Code
Апартман City Crystal Code
Апартман City Crystal Code
Aпартман Black&White Crystal Code
Aпартман Black&White Crystal Code