Поделите ову страну

Б Хотелс
Б Хотелс
Опис

Смештен у пословном делу Новог Београда, између Ауто-пута Е75 и реке Саве, на 5 минута хода до Airport City-а, Б Хотелс нуди својим гостима јединствени однос квалитета и удобности .

Увођењем новог концепта хотелског пословања, Б Хотелс је одличан избор како за госте који су дошли због пословних обавеза, тако и за туристе који желе да упознају Београд. Потпуни комфор без непотребних трошкова један је од основних постулата Б Хотелса. Услугу ноћења са доручком Б Хотелс употпуњује бесплатним бежичним интернетом у целом објекту, трансфером до аеродрома, бесплатним спољним паркингом,подземном гаражом, раним доручком. Време доручка прилагођено је потребама наших гостију, од 6:30 до 10:30, уз могућност припреме lunch пакета  у времену од 5:00 до 6:30.

Минималистички дизајн ентеријера у коме преовлађују природни материјали и пастелни тонови, омогућавају угодан боравак сваком госту. Одабиром комадног намештаја Б десигн-а, заокружена је идеја постављања Б Хотелс стандарда који ће наши гости препознати и надамо се препоручити.

Контакт
Адреса
Земунска 24
Контакт
+381 11 4040840
+381 11 60648540
е-маил
Број соба
95
Број кревета
205
Удаљеност од центра града
5.5 km
Удаљеност од аеродрома
9.7 km
Услуге
TelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsParkingParking garageAccessible for persons with disabilitiesRestaurantHotel barMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Европа
Хотел Европа
Хотел Crystal
Хотел Crystal

Кристал Хотел налази  се у  самом срцу Врачара, само 200м удаљености од  Храма Светог Саве и 300м од аутопута. Овај хотел спада у категорију пословног бутик хотела, који је идеалан за пословне људе, којима је особље хотела  на услузи 24 сата.   De Luxe собе су оличење комфора, префињености у дизајну у раскоши. Све собе имају:...

Гарни хотел Helvecia
Гарни хотел  Helvecia