Поделите ову страну

Еуро Гарни Хотел
Еуро Гарни Хотел
Опис

 

Еуро Гарни Хотел Београд је најмлађи члан Лион групе. Локација хотела јепажљиво бирана како би могла да изађе у сусрет захтевима пословног света који представљају примарну циљну групу. Хотел се налази на стратешком месту на самом улазу у Београд. Еуро Гарни Хотел послује по принципу Bed & Breakfast-a.Услужна делатност овог хотела огледа се у конфорним смештајним капацитетима и особљу које је увек ту за Вас. На располагању су 20 паркинг места у поседу хотела.

Смештајни капацитети по особи су 41, а укупан број соба је 19. Како би конфор био што већи све собе поседују ЛЦД  телевизоре, интернет прикључак, клима уређаје и телефон. Да би понуда била комплетирана и заокружена на располагању се налази и room service услуга.

При пројектовању и изградњи градског типа хотела у које спада и наш хотел, посебна пажња се полаже на елементе који задовољавају жеље пословних људи. Макролокација овог типа хотела је град. Еуро Гарни Хотел Београд је саграђен поред ауто путева за Нови Сад и Загреб и има добру повезаност са центром града, аеродромом, међуградском аутобуском и жељезничком станицом. Избор микролокације је од пресудног значаја за пословање па стога Еуро Гарни Хотел Београд има предност да се налази у окружењу пословне и трговинске активност.

Специфична тражња коју  чине најчешће представници разних пословних и стручних скупова, (семинара, сајмова, конгреса и сл.) формирала је одговарајућу понуду која се састоји од основних и пратећих делатности. Еуро Гарни Хотел Београд као савремени градски хотел у својој понуди има и читав низ разноврсних пословних служби (телефакс, фотокопирање, ПТТ службе, интернет и сл.).

Што се самих гостију тиче њихов боравак је такође карактеристичан. Кратка дужина боравка условљава динамичнији промет, широк асортиман потреба и интересовања и висок квалитет услуга. Еуро Гарни Хотел располаже собама и просторијама за краћи боравак. Опрема је модерна, а естетско уређење је далеко квалитетније од уређења било ког другог хотелског објекта.

Контакт
Адреса
Ратарски пут 37б, Земун
Контакт
+381 11 2616 716
Број соба
19
Број кревета
41
Радно време

00.00 – 24.00

Удаљеност од центра града
10km km
Удаљеност од аеродрома
6,8km km
Услуге
TelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsParkingHotel barMini-barBathroomBathrobeSleepersTelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsParkingHotel barMini-barInternet cafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Townhouse 27
Хотел Townhouse 27
Хотел HERITAGE
Хотел HERITAGE

Потпуно нови пословни хотел у ужем градском језгру – Hotel Heritage Garni. Отворен је у августу 2015. године и поседује 39 смештајних јединица. Хотел се налази у улици Мије Ковачевића (наставак Рузвелтове улице), једној од највећих Београдских улица, и одлично је повезан са свим деловима града, као и са магистралним путевима који воде ка...

Holiday Inn Express Belgrade - City
Holiday Inn Express Belgrade - City

Задовољство нам је да Вам пожелимо добродошлицу у новоотворени Holiday Inn Express Belgrade- City. Централна локација хотела у старом делу Београда, представлја идеално полазиште за истраживање града као и свих оних препорука које сте чули о једном од најлепших градова Балкана. На само минут од најближе трамвајске и аутобуске станице, врло...