Поделите ову страну

Хотел Contact
Хотел Contact
Опис

Смештен на 2.5 км од тврђаве Гардош, хотел Контакт нуди удобне собе, казино у оквиру објекта и бесплатан бежични интернет. Бесплатан јавни паркинг вам је на располагању у близини. Модерне собе су уређене у земљаним бојама. Све собе укључују клима-уређај, бесплатан бежични интернет и ЛЦД ТВ са кабловским каналима. Поједине собе имају намештен балкон и хидромасажну каду.

Поред главне зграде налази се а ла картресторан који ради нон-стоп и располаже терасом. У понуди има широк избор јела, пића и освежавајућих коктела. Хотел Контакт се налази на свега 100 метар од обале Дунава, познатих сплавова и ноћних клубова. Трговачки центри Ушће и Делта Сити, као и Београдска арена, удаљени су мање од 3км.
Смештајни објекат Контакт налази се на 6 км од живописног центра Београда и на 7 км од историјске тврђаве Калемегдан. Међународни аеродром Никола Тесла удаљен је 14 км, а услуга превоза од аеродрома на располагању је уз доплату.

Контакт
Адреса
Џона Кенедија 10л
Контакт
+381 11 26 08 377
+381 64 80 79 077
Број апартмана
3
Број соба
10
Број кревета
23
Удаљеност од центра града
6 km km
Удаљеност од аеродрома
14 km km
Услуге
TelephoneCable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxParkingMini-barBathroomBathrobeSleepersTelephoneCable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxParkingMini-barBathroomBathrobeSleepers
Слично
Гарни хотел Helvecia
Гарни хотел  Helvecia
Гарни хотел Зедер
Гарни хотел Зедер
Хотел Арго
Хотел Арго

Наш хотел ће вас очарати  кућном атмосфером и гостољубивошћу запослених због којих ће сваки ваш боравак бити задовољство и разлог да се вратите. Главне градске атракције Храм Св. Саве, Дом Народне Скупштине и Трг Републике се налазе на свега неколико минута хода. Улица у којој се хотел налази једна је од главих улица за...