Поделите ову страну

Хотел Contact
Хотел Contact
Опис

Смештен на 2.5 км од тврђаве Гардош, хотел Контакт нуди удобне собе, казино у оквиру објекта и бесплатан бежични интернет. Бесплатан јавни паркинг вам је на располагању у близини. Модерне собе су уређене у земљаним бојама. Све собе укључују клима-уређај, бесплатан бежични интернет и ЛЦД ТВ са кабловским каналима. Поједине собе имају намештен балкон и хидромасажну каду.

Поред главне зграде налази се а ла картресторан који ради нон-стоп и располаже терасом. У понуди има широк избор јела, пића и освежавајућих коктела. Хотел Контакт се налази на свега 100 метар од обале Дунава, познатих сплавова и ноћних клубова. Трговачки центри Ушће и Делта Сити, као и Београдска арена, удаљени су мање од 3км.
Смештајни објекат Контакт налази се на 6 км од живописног центра Београда и на 7 км од историјске тврђаве Калемегдан. Међународни аеродром Никола Тесла удаљен је 14 км, а услуга превоза од аеродрома на располагању је уз доплату.

Контакт
Адреса
Џона Кенедија 10л
Контакт
+381 11 26 08 377
+381 64 80 79 077
Број апартмана
3
Број соба
10
Број кревета
23
Удаљеност од центра града
6 km km
Удаљеност од аеродрома
14 km km
Услуге
TelephoneCable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxParkingMini-barBathroomBathrobeSleepersTelephoneCable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxParkingMini-barBathroomBathrobeSleepers
Слично
Гарни хотел Александар Палас
Гарни хотел Александар Палас
Хотел Славија Гарни
Хотел Славија Гарни

Хотел Славија Гарни располаже са 54 собе са раздвојеним лежајевима, 26 соба са француским лежајем, 5 јуниор и 6 сениор апартмана. Све собе су опремљене централном климом са мануелним подешавањем, ЛЦД ТВ са кабловским каналима, телефоном, мини баром и феном. Собе за непушаче на захтев госта. Гости могу да користе бесплатно Wi-Fi...

Хотел Невски
Хотел Невски