Поделите ову страну

Хотел Crystal
Хотел Crystal
Опис

Кристал Хотел налази  се у  самом срцу Врачара, само 200м удаљености од  Храма Светог Саве и 300м од аутопута. Овај хотел спада у категорију пословног бутик хотела, који је идеалан за пословне људе, којима је особље хотела  на услузи 24 сата.  

De Luxe собе су оличење комфора, префињености у дизајну у раскоши. Све собе имају: луксузно уређена купатила са Туш кабинама, ЛЦД телевизоре са кабловском телевизијом, мин бар, сеф, директну интернет конекцију. Клима уређај са независном контролом сваке собе.

Луксузни апартмани Од 9 ектравагантних апартмана, 5 су пословни апартамани и састоје се из две просторије, од којих је једна соба спаваћа са француским креветом, и друга просторија има двојаку функцију, и као савремено опремљена канцеларија, и у функцији комфорног стилизованог дневног боравка.

Executive апартмана има 3 и налазе се на 6-ом, последњем спрату, састављени су од две просторије, од којих је једна соба грандиозна спаваћа соба са брачним креветом и друга која представља луксузни дневни боравак. Сваки од апартмана је на 6. спрату декорисан је у другачијем стилу тако да ће свачији укус бити задовољен.

Најпрестижнији апартман у хотелу је Кристал Апартман који се Такође налази на 6-ом, последњем спрату и сачињен је од 3 просторије: спаваће собе са брачним креветом, дневног боравка са одвојеном канцеларијом. Кристал Апартман представља одговор на највише захтеве пословних  путника и хедониста, који траже савршен спој комфора несвакидашњег, инспиративног стила уређења хотелског простора.

Услуге

Бар

Ресторан

Три конференцијске сале

Кафић на крову Хотела

Контакт
Адреса
Интернационалних Бригада 9
Контакт
+381 11 715 10 00
е-маил
Број апартмана
9
Број соба
44
Број кревета
75
Удаљеност од центра града
3 km
Удаљеност од аеродрома
22 km
Услуге
Cable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsSpaParkingHotel bar
Слично
Holiday Inn Express Belgrade - City
Holiday Inn Express Belgrade - City

Задовољство нам је да Вам пожелимо добродошлицу у новоотворени Holiday Inn Express Belgrade- City. Централна локација хотела у старом делу Београда, представлја идеално полазиште за истраживање града као и свих оних препорука које сте чули о једном од најлепших градова Балкана. На само минут од најближе трамвајске и аутобуске станице, врло...

Гарни хотел Зедер
Гарни хотел Зедер
Хотел Townhouse 27
Хотел Townhouse 27