Поделите ову страну

Хотел Crystal
Хотел Crystal
Опис

Кристал Хотел налази  се у  самом срцу Врачара, само 200м удаљености од  Храма Светог Саве и 300м од аутопута. Овај хотел спада у категорију пословног бутик хотела, који је идеалан за пословне људе, којима је особље хотела  на услузи 24 сата.  

De Luxe собе су оличење комфора, префињености у дизајну у раскоши. Све собе имају: луксузно уређена купатила са Туш кабинама, ЛЦД телевизоре са кабловском телевизијом, мин бар, сеф, директну интернет конекцију. Клима уређај са независном контролом сваке собе.

Луксузни апартмани Од 9 ектравагантних апартмана, 5 су пословни апартамани и састоје се из две просторије, од којих је једна соба спаваћа са француским креветом, и друга просторија има двојаку функцију, и као савремено опремљена канцеларија, и у функцији комфорног стилизованог дневног боравка.

Executive апартмана има 3 и налазе се на 6-ом, последњем спрату, састављени су од две просторије, од којих је једна соба грандиозна спаваћа соба са брачним креветом и друга која представља луксузни дневни боравак. Сваки од апартмана је на 6. спрату декорисан је у другачијем стилу тако да ће свачији укус бити задовољен.

Најпрестижнији апартман у хотелу је Кристал Апартман који се Такође налази на 6-ом, последњем спрату и сачињен је од 3 просторије: спаваће собе са брачним креветом, дневног боравка са одвојеном канцеларијом. Кристал Апартман представља одговор на највише захтеве пословних  путника и хедониста, који траже савршен спој комфора несвакидашњег, инспиративног стила уређења хотелског простора.

Услуге

Бар

Ресторан

Три конференцијске сале

Кафић на крову Хотела

Контакт
Адреса
Интернационалних Бригада 9
Контакт
+381 11 715 10 00
е-маил
Број апартмана
9
Број соба
44
Број кревета
75
Удаљеност од центра града
3 km
Удаљеност од аеродрома
22 km
Услуге
Cable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsSpaParkingHotel bar
Слично
Балкан хотел гарни
Балкан хотел гарни
Хотел HERITAGE
Хотел HERITAGE

Потпуно нови пословни хотел у ужем градском језгру – Hotel Heritage Garni. Отворен је у августу 2015. године и поседује 39 смештајних јединица. Хотел се налази у улици Мије Ковачевића (наставак Рузвелтове улице), једној од највећих Београдских улица, и одлично је повезан са свим деловима града, као и са магистралним путевима који воде ка...

Б Хотелс
Б Хотелс

Смештен у пословном делу Новог Београда, између Ауто-пута Е75 и реке Саве, на 5 минута хода до Airport City-а, Б Хотелс нуди својим гостима јединствени однос квалитета и удобности . Увођењем новог концепта хотелског пословања, Б Хотелс је одличан избор како за госте који су дошли због пословних обавеза, тако и за туристе који желе да...