Поделите ову страну

Хотел HERITAGE
Хотел HERITAGE
Опис

Потпуно нови пословни хотел у ужем градском језгру – Hotel Heritage Garni. Отворен је у августу 2015. године и поседује 39 смештајних јединица. Хотел се налази у улици Мије Ковачевића (наставак Рузвелтове улице), једној од највећих Београдских улица, и одлично је повезан са свим деловима града, као и са магистралним путевима који воде ка Панчеву и Зрењанину. У непосредној близини налазе се спортска хала Пионир, Градска скупштина, Ботаничка башта, Вуков споменик, боемска четврт Скадарлија. На свега пар корака су разне продавнице, мењачнице, ресторан интернационалне и домаће кухиње, бензинска станица, ауто-перионица, апотека, банка и шопинг центар.

Хотел је окружен парком и опремљен је по највишим светским стандардима. Брзи Ви-Фи интернет без додатне наплате доступан је свим гостима хотела. У приземљу хотела налази се “luonge bar” са застакљеном баштом и отвореном терасом окруженом зеленилом. У склопу хотела је гаража за аутомобиле која се додатно наплаћује, док се испред хотела налази бесплатан отворени паркинг са одређеним бројем паркинг места. На само 20м удаљености, налази се градски паркинг без зонске наплате паркирања.

Hotel Heritage Garni својим гостима нуди 39 соба и апартмана, од тога 28 двокреветне собе које на захтев госта могу бити са одвојеним или једним кинг сизе креветом, 5 јуниор апартмана и 6 апартмана. Постоји могућност коришћења кревеца за бебе на захтев госта.

Све смештајне јединице имају:

- бесплатан Ви-Фи интернет,
- ЛЕД ТВ са сателитским и домаћим каналима,
- бешумни мини бар,
- директну телефонску линију,
- радни сто,
- фен за косу, „Би Еко“ козметички сет од природних састојака,
- електронски сеф,
- климатизацију са могућношћу индивидуалног подешавања,
- звучно изоловане прозоре и врата.

Водећи рачуна о гостима, сва постељина је антиалергијска, а све собе су климатизоване, светле и тихе, без буке од градског саобраћаја, са могућношћу делимичног отварања прозора.

 

Услуге

Лоби бар у приземљу хотела вам нуди велики избор алкохолних и безалкохолних пића, као и пажљиво одабране врсте торти и колача. Стаклена башта кафеа омогућује вам да уживате у природном амбијенту током целе године, док је отворена тераса окружена парком и зеленилом идеална за летње и пролећне дане, прву јутарњу кафу и почетак вашег дана. Кафе бар је отворен од 8:00 до 22:00.  Доручак се служи у периоду од 7:00 до 10:30 са услугом шведског стола. У понуди су топла и хладна јела, квалитетни сухомеснати производи, воће, свеже цеђени сокови, као и  разне врсте топлих напитака.

Хотел организује трансфер од/до аеродрома на захтев госта уз додатну наплату. Видео надзор обезбеђен је 24 часа - сигурност и безбедност наших гостију је на првом месту. Хотел пружа услуге хемијског чишћења, прања и шивења у сарадњи са службама које су за то задужене. Услуга изнајмљивања бицикле доступна је гостима 24/7 уз додатну наплату.

Контакт
Адреса
Мије Ковачевића 7а
Контакт
+381 11 7151060
Број апартмана
5
Број соба
28
Број кревета
97
Удаљеност од центра града
2,2 km km
Удаљеност од аеродрома
20 km km
Услуге
TelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsParkingParking garageAccessible for persons with disabilitiesRestaurantHotel barMini-barCafeInternet cafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Б Хотелс
Б Хотелс

Смештен у пословном делу Новог Београда, између Ауто-пута Е75 и реке Саве, на 5 минута хода до Airport City-а, Б Хотелс нуди својим гостима јединствени однос квалитета и удобности . Увођењем новог концепта хотелског пословања, Б Хотелс је одличан избор како за госте који су дошли због пословних обавеза, тако и за туристе који желе да...

Хотел Le Petit Piaf
Хотел Le Petit Piaf

Елегантни хотел Петит Пиаф налази се у срцу Београда, у самом центру чувене Скадарлије. Објекат је комплетно реновиран 2015. године. У познатом хотелском ресторану Мали Врабац служе се специјалитети српске и европске кухиње, које припрема награђивани кувар Милош Јовановић. Модерне, удобне и живописно уређене собе садрже...

Еуро Гарни Хотел
Еуро Гарни Хотел

  Еуро Гарни Хотел Београд је најмлађи члан Лион групе. Локација хотела јепажљиво бирана како би могла да изађе у сусрет захтевима пословног света који представљају примарну циљну групу. Хотел се налази на стратешком месту на самом улазу у Београд. Еуро Гарни Хотел послује по принципу Bed & Breakfast-a.Услужна делатност овог...