Поделите ову страну

Хотел Le Petit Piaf
Хотел Le Petit Piaf
Опис

Елегантни хотел Петит Пиаф налази се у срцу Београда, у самом центру чувене Скадарлије. Објекат је комплетно реновиран 2015. године. У познатом хотелском ресторану Мали Врабац служе се специјалитети српске и европске кухиње, које припрема награђивани кувар Милош Јовановић.

Модерне, удобне и живописно уређене собе садрже клима-уређај и сопствено купатило. Заједничке просторије хотела Ле Петит Пиаф одликује укусно уређен ентеријер са кожним софама и пажљиво одабраним биљкама.

У оброцима можете уживати у интимном амбијенту наткривене хотелске терасе. Хотел поседује конференцијску салу за пословне семинаре и паркинг који се може користити уз доплату. За госте хотела Ле Петит Пиаф обезбеђен је попуст од 10% на услуге спа центра Цитyспа Ретреат.

Хотел Ле Петит Пиаф се налази на свега пар минута хода од пословне четврти, Кнез Михаилове улице и Трга републике. С обзиром да је смештен на одличној локацији, хотел представља савршено одредиште како за пословне путнике, тако и за туристе.

Контакт
Адреса
Скадарска 34
Контакт
+381 11 30 35 252
Број апартмана
5
Број соба
13
Број кревета
41
Удаљеност од центра града
0 km
Удаљеност од аеродрома
18 km
Услуге
TelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsParkingRestaurantHotel barMini-barBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел New Belgrade
Хотел New Belgrade
Б Хотелс
Б Хотелс

Смештен у пословном делу Новог Београда, између Ауто-пута Е75 и реке Саве, на 5 минута хода до Airport City-а, Б Хотелс нуди својим гостима јединствени однос квалитета и удобности . Увођењем новог концепта хотелског пословања, Б Хотелс је одличан избор како за госте који су дошли због пословних обавеза, тако и за туристе који желе да...

Хотел Semlin B&B
Хотел Semlin B&B