Поделите ову страну

Хотел Орашац Гарни
Хотел Орашац Гарни
Опис

Орашац Гарни Хотел Београд у својој понуди има 21 собу високог квалитета. Све собе су опремљене телефоном, бесплатним бежичним интернетом, телевизом, мини баром и сефом. Шведски сто као и бежични интернет у целом хотелу су укључени у цену смештаја.

Хотел Орашац Гарни се налази на Бановом Брду, делу Београда који се налази близу Аде Циганлије, познатом београдском купалишту. Такође, хотел је удаљен не више од 10 минута вожње колима од центра града.

Контакт
Адреса
Краљице Катарине 53
Контакт
011/3571-150
Број апартмана
2
Број соба
19
Број кревета
31
Удаљеност од центра града
7 km
Удаљеност од аеродрома
20 km
Инфо

Орашац Гарни Хотел је настао у жељи власника да направи модеран, савремен хотел као и ланац хотела у својој понуди. Мисија је издвајанје од конкуренције уз примену високих стандарда услуге у цилју задовољства сваког госта Орашац породице.

Услуге
TelephoneCable TV24h room serviceRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxParkingAccessible for persons with disabilitiesMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Holiday Inn Express Belgrade - City
Holiday Inn Express Belgrade - City

Задовољство нам је да Вам пожелимо добродошлицу у новоотворени Holiday Inn Express Belgrade- City. Централна локација хотела у старом делу Београда, представлја идеално полазиште за истраживање града као и свих оних препорука које сте чули о једном од најлепших градова Балкана. На само минут од најближе трамвајске и аутобуске станице, врло...

Гарни хотел Александар Палас
Гарни хотел Александар Палас
Гарни хотел Зедер
Гарни хотел Зедер