Поделите ову страну

Хотел Орашац Гарни
Хотел Орашац Гарни
Опис

Орашац Гарни Хотел Београд у својој понуди има 21 собу високог квалитета. Све собе су опремљене телефоном, бесплатним бежичним интернетом, телевизом, мини баром и сефом. Шведски сто као и бежични интернет у целом хотелу су укључени у цену смештаја.

Хотел Орашац Гарни се налази на Бановом Брду, делу Београда који се налази близу Аде Циганлије, познатом београдском купалишту. Такође, хотел је удаљен не више од 10 минута вожње колима од центра града.

Контакт
Адреса
Краљице Катарине 53
Контакт
011/3571-150
Број апартмана
2
Број соба
19
Број кревета
31
Удаљеност од центра града
7 km
Удаљеност од аеродрома
20 km
Инфо

Орашац Гарни Хотел је настао у жељи власника да направи модеран, савремен хотел као и ланац хотела у својој понуди. Мисија је издвајанје од конкуренције уз примену високих стандарда услуге у цилју задовољства сваког госта Орашац породице.

Услуге
TelephoneCable TV24h room serviceRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxParkingAccessible for persons with disabilitiesMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Еуро Гарни Хотел
Еуро Гарни Хотел

  Еуро Гарни Хотел Београд је најмлађи члан Лион групе. Локација хотела јепажљиво бирана како би могла да изађе у сусрет захтевима пословног света који представљају примарну циљну групу. Хотел се налази на стратешком месту на самом улазу у Београд. Еуро Гарни Хотел послује по принципу Bed & Breakfast-a.Услужна делатност овог...

Хотел Европа
Хотел Европа
Гарни хотел Helvecia
Гарни хотел  Helvecia