Поделите ову страну

СКАЈ ХОТЕЛ
СКАЈ ХОТЕЛ
Опис

Хотел Скај налази се у центру Београда у мирном окружењу, недалеко од свих туристичких знаменитости града.

Савремена архитектура, сопствени паркинг, модерно дизајниран ентеријер као и атрактивна локација, препорука су како за пословне путнике, тако и за све оне који у Београд долазе ради одмора и забаве. Све собе су дизајниране са посебном пажњом и одишу високим нивоом удобности и функционалности. Елеганција и бирани материјали, смарт ЛЦД ТВ, мини бар, сеф, купатила са тушем и феном за косу, балкони у већини соба, обезбедиће да Ваш боравак у хотлеу Скај буде изузетно пријатан.

Рецепција ради 24 сата и пружиће Вам све врсте информација као и услуге бизнис кутка. Елегантно уређен фоаје са аперитив баром биће одличан избор за тренутке опуштања.

Мноштво знаменитости, ресторана и ноћних клубова налазе се на пешачкој удалјености од хотела. Стајалишта градских аутобуских линија којима можете стићи да свих делова града су у непосредној близини, железничка станица је удаљена 450 метара од хотела, аутобуска станица 500 метара, а међународни аеродром Никола Тесла удаљен је 13 километара од хотела.

 

Контакт
Адреса
Ломина 28
Контакт
+ 381 11 411 6699
+381 63 442 893
Број соба
37
Број кревета
75
Радно време

00-24

Удаљеност од центра града
0,5 km
Удаљеност од аеродрома
13 km
Услуге
TelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxParkingParking garageAccessible for persons with disabilitiesHotel barMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Сучевић Гарни
Хотел Сучевић Гарни
Еуро Гарни Хотел
Еуро Гарни Хотел

  Еуро Гарни Хотел Београд је најмлађи члан Лион групе. Локација хотела јепажљиво бирана како би могла да изађе у сусрет захтевима пословног света који представљају примарну циљну групу. Хотел се налази на стратешком месту на самом улазу у Београд. Еуро Гарни Хотел послује по принципу Bed & Breakfast-a.Услужна делатност овог...

Хотел Невски
Хотел Невски