Поделите ову страну

Хотел Allure Caramel by Karisma
Опис

Хотел Allure Caramel by Karisma, смештен у центру Београда, један је од најлепших и најлуксузнијих хотела српске престонице. Део је ланца градских boutique хотела Allure Hotels и светски признате хотелске групације Karisma Hotels and Resorts која послује у Мексику, Јамајци, Колумбији, Доминиканској Републици, Хрватској и Србији.

Хотел у свом саставу има 17 соба и апартмана опремљених скупоценим стилским намештајем израђеним у барокном стилу, вредним уметничким делима, разноврсним антиквитетима и најсавременијом хотелском опремом. Собе су велике квадратуре (40-60 квадратних метара), са пространим и модерно опремљеним купатилима.

Услуге

Поред смештајних јединица на располагању вам је и паркинг простор, сала за састанке, хотелски ресторан, ресторанска стаклена башта погодна за организацију пословних и приватних догађаја, Аперитив бар, као и многи други садржаји и услуге.

Изванредна локација пружа вам могућност да брзо и лако стигнете до неких од најважнијих туристичких тачака у Београду као што су Калемегданска тврђава, боемска четврт Скадарлија, пешачка улица Кнез Михаилова, Трг Републике, Београдски Зоо врт, итд.

Контакт
Адреса
Венизелосова 31
Контакт
+381 11 33 49 572
+381 65 22 20 409
Број апартмана
4
Број соба
12
Број кревета
34
Радно време

00-24 

Удаљеност од центра града
1 km
Удаљеност од аеродрома
20 km
Услуге
TelephoneCable TV24h room serviceRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsCongressionalParkingRestaurantHotel barMini-barCafeInternet cafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Holiday INN
Хотел Holiday INN
Хотел Мајдан
Хотел Мајдан
Hotel Constantine the Great
Hotel Constantine the Great

Hotel Constantine the Great je savremeni, luksuzni hotel sa 4 zvezdice, smešten u samom srcu grada u okolini brojnih poslovnih predstavništava i turističkih lokacija, idealan kako za poslovne ljude tako i za turiste željne uživanja. Na pešačkoj udaljenosti od mnogih kulturno-istorijskih znamenitosti kao što su Botanička bašta, Savezna skupština Republike Srbije, Tašmajdanski park, crkva Svetog Marka, Knez Mihajlova ulica, Kalemegdanska tvrđava i Skadarlija, hotel je odlična početna pozicija za istraživanje jedne od najuzbudljivijih...