Поделите ову страну

Belgrade Art хотел
Belgrade Art хотел
Опис

Белграде Арт Хотел пружа незаборавно искуство испуњено историјским, културолошким и пословним тренуцима. Као део спектакуларног пејзажа Старог града, у Кнез Михаиловој улици, на пет минута лаганог хода до Београдске тврђаве, Belgrade Арт Хотел комбинује комфор, луксуз и несвакидашњу услугу. Удобна и спокојна атмосфера модерно опремљених соба са погледом на задивљујућу архитектуру центра града. Интернационална кухиња БАХ Ресторана су вам на располагању за време пословног боравка или одмора. Belgrade Арт Хотел има на располагању две мултифункционалне конференцијске сале са дневним светлом, климом и излазом на терасу које се могу користити за пословне састанке, конференције и семинаре,а простор се може прилагодити и за организацију разних  догађаја. 

Јединствена локација хотела, пешачка зона Кнез Михаилове улице у центру града,  омогућава лаку доступност свим главним пословним центрима, историјским и културним језгрима града.

Контакт
Адреса
Кнез Михаилова 27
Контакт
+381 11 331 20 00
Број апартмана
5
Број соба
50
Број кревета
110
Удаљеност од центра града
0 km
Удаљеност од аеродрома
20 km
Услуге
Слично
Хотел Palace
Хотел Palace
Jump In хотел Београд
Jump In хотел Београд

Смештен у четврти Савамала у центру Београда, отмени хотел Jump Inn нуди елегантне собе и апартмане типа "suite" са бесплатним бежичним интернетом. У хотелском а-ла-царте ресторануслуже се разноврсни српски специјалитети и вегетаријанска јела. Све климатизоване собе и апартмани типа "suite" садрже Смарт ТВ, апарат за кафу, сеф за...

Хотел Prestige
Хотел Prestige