Поделите ову страну

Belgrade Art хотел
Belgrade Art хотел
Опис

Белграде Арт Хотел пружа незаборавно искуство испуњено историјским, културолошким и пословним тренуцима. Као део спектакуларног пејзажа Старог града, у Кнез Михаиловој улици, на пет минута лаганог хода до Београдске тврђаве, Belgrade Арт Хотел комбинује комфор, луксуз и несвакидашњу услугу. Удобна и спокојна атмосфера модерно опремљених соба са погледом на задивљујућу архитектуру центра града. Интернационална кухиња БАХ Ресторана су вам на располагању за време пословног боравка или одмора. Belgrade Арт Хотел има на располагању две мултифункционалне конференцијске сале са дневним светлом, климом и излазом на терасу које се могу користити за пословне састанке, конференције и семинаре,а простор се може прилагодити и за организацију разних  догађаја. 

Јединствена локација хотела, пешачка зона Кнез Михаилове улице у центру града,  омогућава лаку доступност свим главним пословним центрима, историјским и културним језгрима града.

Контакт
Адреса
Кнез Михаилова 27
Контакт
+381 11 331 20 00
Број апартмана
5
Број соба
50
Број кревета
110
Удаљеност од центра града
0 km
Удаљеност од аеродрома
20 km
Услуге
Слично
Best Western M
Best Western M
Life DESIGN хотел
Life DESIGN хотел

Смештен у самом срцу старог Београда, на неколико корака од Кнез Михајлове улице, у улици Балканској 18, Life Design хотел је све оно што представља Београд  данас: отворен, пријатан, са аутентичним печатом и јединственим дизајном. Својим модерним здањем савршено надопуњује околни амбијент. Комплетан унутрашњи дизајн хотела...

Belgrade City хотел
Belgrade City хотел