Поделите ову страну

Хотел Crowne Plaza
Хотел Crowne Plaza
Опис

Хотел ‘The Crowne Plaza Београд’ са идеалном локацијом у срцу пословне зоне Новог Београда, удаљен је свега 13 км од Интернационалног Аеродрома ’Никола Тесла’, у непосредној близини два велика тржна центра (Delta City и Ушће), и само 5 минута вожње од центра града.

Хотел има на располагању 416 пространих гостинских соба, клуб собе, и апартмане највећег комфора, услугу највишег нивоа и бесплатан Wи-Фи. Како је директно повезан са Сава Центром, највећим градским центром за конвенције, Crowne Plaza је одличан избор за посетиоце конвенција. Комбанк Арена, највећи евент и спортски центар, се налази свега неколико минута хода од хотела.

Са собама у 12 функционалних категорија, 1.300 м2 / 14.000 м2 флексибилног простора за састанке, хотел поседује највећи капацитет на државном нивоу за организацију догађаја за корпоративне потребе и друштвена дешавања.

Два ресторана, лаунџ и барови у својој понуди имају препознатљиве специјалитете интернационалне и традиционалне српске кухиње, са куварима који ће се побринути да доживите незаборавно гастрономско искуство.

На располагању су и модерне теретане, од којих је свака уметничко дело за себе. Такође, Crowne Plaza поседује и највећи затворени базен у граду, али и Спа простор за уживање у стимулишућим третманима и опуштање.

Услуге

Спа центар – затворени базен, теретана, сауна, парно купатило.

Бизнис центар.

Два ресторана и два бара

Контакт
Адреса
Владимира Поповића 10
Контакт
+381 11 22 04 115
Број апартмана
33
Број соба
383
Број кревета
535
Радно време

00-24

Удаљеност од центра града
4 km
Удаљеност од аеродрома
13 km
Услуге
TelephoneCable TV24h room serviceRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsCongressionalSaunaSpaFitnessBodybuilding facilitySwimming poolParkingAccessible for persons with disabilitiesRestaurantHotel barMini-barBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Prestige
Хотел Prestige
Хотел Hedonic
Хотел Hedonic

Хотел Хедоник налази се на самом ауто-путу Е-75, на улазу у Београд. Атрактивности локације хотела доприноси и одлична повезаност са београдским сајмом, аеродромом, центром града и Новим Београдом. Хотел је категорисан са 4 звездице и располаже са 29 смештајних јединица. Хотел Хедоник је модерног ентеријера, са јединственим...

Хотел Шумадија
Хотел Шумадија