Поделите ову страну

Хотел Минт
Хотел Минт
Опис

Хотел Минт је хотел у породичном власништву који нуди савршену мешавину савременог стила и традиционалне удобности. Наша услуга је изграђена око идеје да пружимо потпуни  угођај  пословним путницима, са личним печатом  који  је карактеристичан за српско гостопримство. Једноставно речено, гарантујемо  да  ћете тешко наћи удобнији смештај у Београду  по овим ценама. У хотелској понуди су  једнокреветне и двокреветне собе за пушаче и непушаче. Кућни љубимци су  добродошлиi.

Све собе су постране, са елегантним  ентеријером  и природним осветлјенјем, бесплатним   бежичним  интернетом и кабловским програмом,  ТВ са равним екраном,  сефом, купатилом  и мини баром. Доручак се служи у ресторану од  06 до  10 часова. Простор ресторана је осмишлјен  тако да се  једноставно адаптира у салу  за семинаре, радионице  и презентације за до 25 особа.  

Контакт
Адреса
Кварнерска 4
Контакт
+381 11 411 3311
+381 66 8858 559
Број соба
22
Број кревета
22
Радно време

Понедељак-Петак00.00 - 24.00
Субота00.00 - 24.00
Недеља00.00 - 24.00

Удаљеност од центра града
2 km
Удаљеност од аеродрома
16 km
Инфо

Хотел Минт налазу се на само 2км од строгог центра града и одмах поред аутопута Е75. Хотел Минт има рецепцију која ради 24/7. 24 часовни видео надзор. Бесплатан паркинг. Доручак уклјучен у цену. Језици које говоримо су: Српски, Енглески, Руски и Италијански.

Услуге
TelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsParkingRestaurantHotel barMini-barBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел 88 Rooms
Хотел 88 Rooms

88 Rooms хотел је смештен у Таковској улици, у близини пословне зоне са једноставним приступом до седишта банака, великих компанија и Београдског сајма. Истовремено, хотел се налази надомак култних вредности старог Београда, од Дорћола и Дунавске обале, боемске Скадарлије, Трга Републике и Кнез Михајлове улице, Београдске...

Хотел Holiday INN
Хотел Holiday INN
Хотел Belgrade Falkensteiner
Хотел Belgrade Falkensteiner