Поделите ову страну

Хотел Тесла Smart Stay
Хотел Тесла Smart Stay
Опис

Хотел Тесла Смарт Стеј је хотел иновативног дизајна, који гостима нуди јединствено искуство боравка у Београду. Наша филизофија заснована је на разумеванју потреба наших гостију и испуњавања њихових жеља и очекивања. Наш циљ је да Ваш боравак у Хотелу Тесла Смарт Стеј буде пријатно и незаборавно искуство, боло да сте у Београду ради разоноде, на пословном путовању или на породичном одмору.

Тесла- име које је постало синоним за размишњање испред свог времена, носи са собом призвук иновације, креативности и практичности, свих оних ствари у хотелу Тесла Смарт Стеј незаобилазан део искуства.

Комбинација традиционалног гостопримства и модерног уређења хотела и наше личне посвећености сваком појединачном госту, учиниће Ваш боравак у Београду искуством за памћење, које ћете пожелети да доживите поново.

Хотел Тесла нуди луксуз на сведен и ненаметлјив начин. Својим личним приступом и размишљањем о индивидуалним потребама свих својих гостију, као и обиљем иновативних технологија протканих кроз понуду хотела, уводи 

практичнији и функцијоналнији приступ хотелијерству. Посвећеност детаљима, позицијом и садржајем омогућава својим гостима да се у потпуности опусте и препусте својим плановима у Београду.

Ова брига о детаљима и лични приступ потребама свакога госта је интегрални део нашег идентитета и представља истински луксуз у данашње време, када је аутоматизација и одсуство личног постало стандард.

За госте хотела Тесла постоји обезбеђен паркинг са 24/7 видео надзором у склопу хотела. 

Контакт
Адреса
Шуматовачка 42
Контакт
+381 11 243 0322
+ 381 63 412 669
Број апартмана
12
Број соба
5
Број кревета
56
Радно време

00-24

Удаљеност од центра града
2.5 km
Удаљеност од аеродрома
25 km
Услуге
TelephoneCable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsParkingMini-barBathroomBathrobe
Слично
Хотел Holiday INN
Хотел Holiday INN
Хотел Москва
Хотел Москва
Courtyard Belgrade City Center
Courtyard Belgrade City Center

Наш Courtyard Belgrade City Center Хотел је идеалан за освежавајућ боравак где увек можете наћи времена за забаву, у најживописнијем граду Србије, главном граду Београду. Прошетајте до Калемегданске Тврђаве од наше централне локације у стапом делу Београда. Једноставан приступ Новом Београду, где многе интернационалне компаније имају...