Поделите ову страну

Хотел Тесла Smart Stay
Хотел Тесла Smart Stay
Опис

Хотел Тесла Смарт Стеј је хотел иновативног дизајна, који гостима нуди јединствено искуство боравка у Београду. Наша филизофија заснована је на разумеванју потреба наших гостију и испуњавања њихових жеља и очекивања. Наш циљ је да Ваш боравак у Хотелу Тесла Смарт Стеј буде пријатно и незаборавно искуство, боло да сте у Београду ради разоноде, на пословном путовању или на породичном одмору.

Тесла- име које је постало синоним за размишњање испред свог времена, носи са собом призвук иновације, креативности и практичности, свих оних ствари у хотелу Тесла Смарт Стеј незаобилазан део искуства.

Комбинација традиционалног гостопримства и модерног уређења хотела и наше личне посвећености сваком појединачном госту, учиниће Ваш боравак у Београду искуством за памћење, које ћете пожелети да доживите поново.

Хотел Тесла нуди луксуз на сведен и ненаметлјив начин. Својим личним приступом и размишљањем о индивидуалним потребама свих својих гостију, као и обиљем иновативних технологија протканих кроз понуду хотела, уводи 

практичнији и функцијоналнији приступ хотелијерству. Посвећеност детаљима, позицијом и садржајем омогућава својим гостима да се у потпуности опусте и препусте својим плановима у Београду.

Ова брига о детаљима и лични приступ потребама свакога госта је интегрални део нашег идентитета и представља истински луксуз у данашње време, када је аутоматизација и одсуство личног постало стандард.

За госте хотела Тесла постоји обезбеђен паркинг са 24/7 видео надзором у склопу хотела. 

Контакт
Адреса
Шуматовачка 42
Контакт
+381 11 243 0322
+ 381 63 412 669
Број апартмана
12
Број соба
5
Број кревета
56
Радно време

00-24

Удаљеност од центра града
2.5 km
Удаљеност од аеродрома
25 km
Услуге
TelephoneCable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsParkingMini-barBathroomBathrobe
Слично
Хотел Palace
Хотел Palace
Хотел Златник
Хотел Златник

Бутик хотел Традиционалан,елегантан хотел са 4 звездице вођен личним осећајем за стил јесте савршено место за боравак,како туриста,тако и пословних путника који желе да споје корисно са пријатним. Богате тканине,префињени материјали ,дрвенарија,ковано гвожђе и кристал су део декора овог хотела.Атмосфера која одише...

Хотел Prestige
Хотел Prestige