Поделите ову страну

IN хотел Београд-Business
IN хотел Београд-Business
Опис

IN Хотел је након 17 година био први новоотворени хотел са 4 звездице у Београду. Своја врата за госте је отворио у августу 2006. године. Смештен у самом срцу пословног центра Новог Београда, IN Хотел је савршено позициониран  за лак приступ значајним локацијама и атракцијама града. Својом понудом конципиран је тако да испуњава захтеве како пословних гостију тако и гостију који Београд посећују као туристи.

Укупан смештајни капацитет хотела чини 187 јединица распоређених на 7 спратова. Конференцијски капацитет чине 4 конференцијске сале од 10 до 100 особа, опремљене савременом аудио и видео опремом. IN Хотел је током историје био домаћин више министарских конференција, а својом понудом је идеалан за разна корпоративна окупљања, радионице, састанке или презентације. Такође, гостима хотела су на располагању два ресторана и два бара. 

Услуге

Посебна погодност за госте хотела је бесплатно коришћење услуга Фитнес центра, који се налази у оквиру доњег нивоа Хотела.  Понуда клуба обухвата фитнес справе и програме, хидромасажну каду, две сауне, одвојене женске и мушке свлачионице, релакс салон. Фитнес центар је перфектно место за опуштање и уживање и место где можете пронаћи мало мира од свакодневног стреса и тензијe.

Контакт
Адреса
Булевар Арсенија Царнојевица 56
Контакт
+381 11 31 05 300
+381 60 88 46 402
Број апартмана
28
Број соба
159
Број кревета
250
Радно време

24/7

Удаљеност од центра града
2.6 km
Удаљеност од аеродрома
10.4 km
Услуге
Cable TV24h room serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsBodybuilding facilityParkingHotel barSpaFitnessParking garageRestaurantMini-barCafeInternet cafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Mr. President
Хотел Mr. President
Belgrade Art хотел
Belgrade Art хотел

Белграде Арт Хотел пружа незаборавно искуство испуњено историјским, културолошким и пословним тренуцима. Као део спектакуларног пејзажа Старог града, у Кнез Михаиловој улици, на пет минута лаганог хода до Београдске тврђаве, Belgrade Арт Хотел комбинује комфор, луксуз и несвакидашњу услугу. Удобна и спокојна атмосфера...

Хотел Шумадија
Хотел Шумадија