Поделите ову страну

Life DESIGN хотел
Life DESIGN хотел
Опис

Смештен у самом срцу старог Београда, на неколико корака од Кнез Михајлове улице, у улици Балканској 18, Life Design хотел је све оно што представља Београд  данас: отворен, пријатан, са аутентичним печатом и јединственим дизајном. Својим модерним здањем савршено надопуњује околни амбијент.

Комплетан унутрашњи дизајн хотела осмишљен је за госта који зна шта жели и који од свог боравка очекује не само врхунску услугу, него и естетски доживљај.

53 собе и 6 луксузних aпартмана представљају визију елеганције изражену кроз једноставност и максималан комфор. Пространост соба, удобност лежајева и луксузно опремљена купатила, су оно што боравак у Life Design хотелу чини посебним.

Локација хотела свим гостима омогућава брз приступ новом пословном делу града на Новом Београду као и најзначајнијим државним установама. Боравак у Life Design хотелу подједнако олакшава кретање до најзначајнијих културно-историјских споменика и познатих места за излазак и провод.

Идеалан за туристичке боравке као и за пословне госте, хотел је отворен за све који желе и умеју да своје путовање гарантовано претворе у уживање.

Life Design хотел поседује јединствени  Five Elements Spa&Beauty центар, као и гаражу бесплатну за госте хотела. Сви гости могу да уживају  у бесплатном коришћењу интернета.

Услуге

Five Elements Spa &Beauty представља ексклузивни  Spa Centar na 550m2 u okviru LifeDesign хотелa.Нуди врхунску негу лица, тела и духа у пажљиво осмишљеном амбијенту.

У удобном амбијенту ресторана Privilege се служе специјалитети интернационалне кухиње са додиром Италије и Француске.

У најмирнијем делу Life Design хотела, налази се конференцијска сала капацитета до 130 osoba, комплетно опремљена савременом техичком опремом, намењеном за све врсте пословних скупова. Коришћење сале укључује пројектор, платно, Ви Фи интернет.

Контакт
Адреса
Балканска 18
Контакт
+381 11 3534 300
+381 62 80 41 896
Број апартмана
6
Број соба
53
Број кревета
64
Радно време

00:24

Удаљеност од центра града
0 km
Удаљеност од аеродрома
17 km
Услуге
Cable TVAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsSpaParkingHotel barTelephoneSaunaParking garageAccessible for persons with disabilitiesRestaurantMini-barCafeBathrobeSleepers
Слично
Belgrade Art хотел
Belgrade Art хотел

Белграде Арт Хотел пружа незаборавно искуство испуњено историјским, културолошким и пословним тренуцима. Као део спектакуларног пејзажа Старог града, у Кнез Михаиловој улици, на пет минута лаганог хода до Београдске тврђаве, Belgrade Арт Хотел комбинује комфор, луксуз и несвакидашњу услугу. Удобна и спокојна атмосфера...

Hotel Constantine the Great
Hotel Constantine the Great

Hotel Constantine the Great je savremeni, luksuzni hotel sa 4 zvezdice, smešten u samom srcu grada u okolini brojnih poslovnih predstavništava i turističkih lokacija, idealan kako za poslovne ljude tako i za turiste željne uživanja. Na pešačkoj udaljenosti od mnogih kulturno-istorijskih znamenitosti kao što su Botanička bašta, Savezna skupština Republike Srbije, Tašmajdanski park, crkva Svetog Marka, Knez Mihajlova ulica, Kalemegdanska tvrđava i Skadarlija, hotel je odlična početna pozicija za istraživanje jedne od najuzbudljivijih...

Хотел Шумадија
Хотел Шумадија