Поделите ову страну

Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade
Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade
Опис

Први дизајн хотел у интернационалном ланцу у Београду, Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, својим посетиоцима представља јединствену причу, која кроз дизајн ентеријера, мешавину аутентичног наслеђа 19. века и индустријског шика оживљава дух старог млина, као и Београд и његове реке. Дизајн хотела дело је престижног студиа Графт из Берлина. Хотел нуди 236 соба, укључујући 14 апартмана. Све собе имају ручно подешавање климе, подно грејање у купатилу, бесплатну интернет конекцију и украшене су зидним сликама, дело уметничког студиа Strauss & Hillegaart.

Гости који одседају у Collection Executive собама, Јуниор апартманима и Апартманима могу да уживају у засебној, ексклузивној просторији – Executive Lounge. Овде пословни гости могу да се опуштају, читају, разговарају и раде, уживајући у бесплатном доручку, лаганој храни и пићу.

Услуге

OMB Larder + Lounge

ОМБ Лардер + Лоунге, ресторан и бар, нуди специјалитете традиционалне српске кухиње са потпуно новим, савременим приступом спремању хране применом најсавременијих кулинарских техника и употребом најквалитетнијих домаћих и сезонских намирница, поштујући филозофију одрживог развоја. Са првим сунчаним данима гости могу уживати у прелепој тераси.

Фитнес центар

Посетите фитнес центар који се налази на првом спрату. Гостима су на располагању сала за вежбање са најсавременијом опремом, сауна, парно купатило, простор за релаксацију и соба за масажу. Третмани се резервишу унапред на рецепцији хотела.

Догађаји и састанци

Модеран и софистициран ентеријер хотела Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade представља идеално место за организовање догађаја и пословних састанака. Хотел нуди 8 комплетно опремљених сала које се простиру на више од 500 квадратних метара површине. Све сале имају дневно светло и опремљене су аудио - визуелном опремом високог квалитета, укључујући брзи интернет. Највећа конференцијска сала има капацитет до 225 гостију у биоскопској поставци и може бити подељена на два сегмента. Сала приступа тргу на којем се током летњих месеци, могу организовати кафе паузе, као и догађаји и коктели. BRAIN BOX - представља специјални концепт састанака хотела Radisson Blu. Живописне боје, флексибилни намештај, зидови на којима можете да пишете, омогућиће Вам да испољите своју креативност и искорачите ван граница организовања стандардних састанака. BRAIN FOOD MENU – савремен, посебно осмишљен концепт исхране током трајања догађаја, како би се одржао висок ниво концентрације учесника.

 

Контакт
Адреса
Булевар Војводе Мишића 15
Контакт
+381 11 6357 357
Број апартмана
14
Број соба
236
Број кревета
300
Радно време

24/7

Удаљеност од центра града
1 km
Удаљеност од аеродрома
16 km
Услуге
TelephoneCable TV24h room serviceRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsCongressionalSaunaSpaFitnessBodybuilding facilityParkingParking garageAccessible for persons with disabilitiesRestaurantHotel barMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
IN хотел Београд-Business
IN хотел Београд-Business

IN Хотел је након 17 година био први новоотворени хотел са 4 звездице у Београду. Своја врата за госте је отворио у августу 2006. године. Смештен у самом срцу пословног центра Новог Београда, IN Хотел је савршено позициониран  за лак приступ значајним локацијама и атракцијама града. Својом понудом конципиран је тако да испуњава...

Хотел Prestige
Хотел Prestige
АББА хотел
АББА хотел

АББА хотел 4*, својом локацијом, а најпре својим импозантним изгледом, идеалан је избор за посетиоце префињеног укуса, који желе да осете све чари Београда, недалеко од самог центра града.  Свака од 44 собе одише елеганцијом, високим стилом и  комфором, а 5 апартмана у свом саставу имају и јацуззи каду. На врху хотела је...