Поделите ову страну

Xenon Хотел
Xenon Хотел
Опис

Xenon Хотел отворен је 24. августа 2017. године. Налази се у улици Војислава Илића 67 у Београду, али је сам улаз у хотел из улице Станислава Сремчевића.

Луксузан хотел са 4 звездице смештен је у ширем центру града на самој тромеђи између Булевара Краља Александра, Трга Славије и ауто-пута Е75.

У приземљу хотела се налазе рецепција и лоби, ресторан са аперитив баром и библиотеком, сала за доручак као и део смештајних јединица.

За пословне састанке, семинаре и друге врсте окупљања на располагању је конференцијска сала са природним светлом.

На седмом и осмом спрату се налази преосталих 20 соба. На два нивоа ниже од приземља налази се наш луксузан Спа Центар.

Спа центар садржи: базен са сланом водом, ђакузи, сауну и собу за масажу.

Обезбеђена су и гаражна паркинг места у склопу хотела. Бесплатан бежични интернет доступан је у свим деловима хотела.

Смештајне капацитета хотела чине 27 луксузно опремљених соба и то: стандард, супериор и делукс. Свака соба садржи брачни или два кревета за једну особу, радни сто са столицом, фотеље са сточићем за седење, минибар са безалкохолним пићем, сеф, телефон, ЛЦД телевизор и електрични апарат за припрему чаја и кафе.

Собе имају пространа купатила са тушем са кишним млазом, пешкире, папуче и бадемантиле, фен за косу и козметичко огледало као и козметику за свакодневне потребе.

Оно што посебно издвајамо у хотелу је ултра брзи оптички интернет који смо специјалнао обезбедили за наше пословне кориснике и госте.

У складу са тим, наша конференцијска сала је јединствено технички опремљена. Нудимо могућност поузданих и стабилних конференцијских позива са 4 спољашње везе, имамо могућности за кабину за симултано превођење, пројектор, лап топове, флип чартове као и остале додатке неопходне за успешно пословање.

Величина конференцијске сале је 90 квадрата и може примити до 100 особа у зависности од поставке сале.

Контакт
Адреса
Војислава Илића 67
Контакт
+381 11 7701214
е-маил
Број соба
27
Број кревета
31
Удаљеност од центра града
4 km
Удаљеност од аеродрома
22 km
Услуге
TelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsSaunaSpaSwimming poolParkingParking garageRestaurantHotel barMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Mr. President
Хотел Mr. President
Хотел Allure Caramel by Karisma
Хотел Allure Caramel by Karisma

Хотел Allure Caramel by Karisma, смештен у центру Београда, један је од најлепших и најлуксузнијих хотела српске престонице. Део је ланца градских boutique хотела Allure Hotels и светски признате хотелске групације Karisma Hotels and Resorts која послује у Мексику, Јамајци, Колумбији, Доминиканској Републици, Хрватској и Србији. Хотел у свом саставу има 17 соба...

Хотел Belgrade Falkensteiner
Хотел Belgrade Falkensteiner