Поделите ову страну

Хотел Трим
Хотел Трим
Контакт
Адреса
Кнеза Висеслава 72
Контакт
+381 11 35 40 670
е-маил
Број апартмана
1
Број соба
25
Број кревета
35
Удаљеност од центра града
15 km km
Удаљеност од аеродрома
25 km km
Услуге
Слично
Хотел Villa Family
Хотел Villa Family
Хотел Национал
Хотел Национал
Хотел Бристол
Хотел Бристол