Поделите ову страну

Хилтон Београд
Хилтон Београд
Опис

Хилтон Београд се налази на пешачкој удаљености од Трга Славија и Храма Светог Саве.

Простране собе су климатизоване и садрже радни сто и лед телевизор са кабловском телевизијом. Свака смештајна јединица има и чајник и фрижидер, док неке укључују и чајну кухињу. Kупатила су опремљена тушем и феном за косу, а неке од соба имају и каду. У свим купатилима су обезбеђена средства за личну хигијену.

Хотел поседује и 11 сала и просторија за састанке.

Гости имају прилику да пробају српску кухињу у ресторану Ту Кингс и азијске специјалитет као и коктеле у СкајЛаунџ бару на врху хотела.

Услуга у собама је доступна 24 сата.

У Ливинг Вел Хелт Клубу гости могу да уживају у спа и велнес садржајима као што су термално купатило, сауна и турско купатило.

Контакт
Адреса
Краља Милана 35
Контакт
011/7555700
Број апартмана
19
Број соба
242
Број кревета
300
Радно време

24/7

Удаљеност од центра града
1km km
Удаљеност од аеродрома
18km km
Услуге
TelephoneCable TV24h room serviceRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsCongressionalSaunaSpaFitnessBodybuilding facilityParking garageAccessible for persons with disabilitiesRestaurantHotel barMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Square Nine хотел Belgrade
Square Nine хотел Belgrade

Први београдски луксузни хотел светске класе комбинује међународни стил живота и локално гостопримство са префињеним дизајном и елегантном и модерном атмосфером. Налази се у веома атрактивној, историјској четврти града и може се похвалити јединственим ентеријером,беспрекорном услугом и детаљима којима се посвећује велика...

Хотел Hyatt Regency
Хотел Hyatt Regency
Хотел Метропол
Хотел Метропол