Поделите ову страну

SAINT TEN Хотел
SAINT TEN Хотел
Опис

Осликавајући луксуз Врачара, SAINT TEN Хотел, нуди 52 собе и апартмана, који одишу елеганцијом и комфором. Наше собе представљају савршен спој традиционалног шика и модерног дизајна. Опремљене најквалитетнијим материјалима и опремом попут дрвеног пода, плочица од природног камена у купатилима, „rain shower“ у туш кабинама, „Noir“ козметике, индивидуалне контроле температуре, смарт TV система као и ручно прављених уникатних комада намештаја омогућиће Вам луксузно и јединствено искуство.

Избором материјала приликом градње, као и увођењем најсавременијих система допринели су да хотел и начин рада буду у складу са свим стандардима очувања животне средине.

Несвакидашња услуга као и посебна пажња посвећена сваком детаљу, нашим гостима обезбеђује најпрестижније садржаје као и незаборавно искуство.

Пажљиво осмишљен Sanctus ресторан, чији је мени инспирисан локалним специјалитетима који у себи прожимају више интернационалних кухиња, специјално је креиран да задовољи укус и највећих хедониста.

Хотел располаже са 5 сала за састанке зване THE COVENANT MEETING ROOMS, намењене високим захтевима пословне клијентеле. Као креативна алтернатива за ваше догађаје на шестом спрату хотела се налази Мултифункционална соба са терасом, савршено место за ваше радионице са колегама, окупљања поводом посебних прилика као што су рођендани, приватне или пословне вечере и било који други догађај који бисте желели да организујете.

У SAINT TEN Хотелу нудимо незаборавно искуство. Удобност хотела и персонализована услуга су дизајнирани за оне који цене врхунски стандард, елеганцију и спремни су за несвакидашње искуство.

Услуге

САДРЖАЈИ У СОБИ

Sertа душеци
Noir козметика
Smart TV 40“
Базна станица за ipod
Сеф величине лап топа
Vergnano 1882 апарат за еспресо и чај
24 сата room service
Туш са кишним млазом
Подно грејање у свим апартманима
Фен
Бадемантил и папуче
Могућност индивидуалног подешавања климе
Прозори са звучном изолацијом

ХОТЕЛСКЕ УСЛУГЕ

Трансфер од/до аеродрома
Услуге консијержа
Масаже
Гаража
Услуге хемијског чишћења
Услуге прања и пеглања
Домаће истране новине
Кућни љубимци
Бицикли

Контакт
Адреса
Светог Саве 10
Контакт
+381 11 411 66 33
+381 64 805 69 07
е-маил
Број апартмана
8
Број соба
52
Број кревета
60
Радно време

00-24

Удаљеност од центра града
1.5 km
Удаљеност од аеродрома
19 km
Услуге
TelephoneCable TV24h room serviceRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsCongressionalSaunaSpaFitnessBodybuilding facilitySwimming poolParkingParking garageAccessible for persons with disabilitiesRestaurantHotel barMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Метропол
Хотел Метропол
Хотел Hyatt Regency
Хотел Hyatt Regency
Square Nine хотел Belgrade
Square Nine хотел Belgrade

Први београдски луксузни хотел светске класе комбинује међународни стил живота и локално гостопримство са префињеним дизајном и елегантном и модерном атмосфером. Налази се у веома атрактивној, историјској четврти града и може се похвалити јединственим ентеријером,беспрекорном услугом и детаљима којима се посвећује велика...