Поделите ову страну

Square Nine хотел Belgrade
Опис

Први београдски луксузни хотел светске класе комбинује међународни стил живота и локално гостопримство са префињеним дизајном и елегантном и модерном атмосфером. Налази се у веома атрактивној, историјској четврти града и може се похвалити јединственим ентеријером,беспрекорном услугом и детаљима којима се посвећује велика пажња.

Услуге

Свих 45 соба и апартмана “Square Nine” хотела су простране и елегантне, омогућавајући свим гостима потпуни ужитак и опуштање.

 

“The Square” ресторан

Беспрекорна услуга, елегантна атмосфера и богата селекција интернационалних вина и алкохолних пића, слажу се са врхунском, савременом, континенталном кухињом “Square Nine” хотела.

 

“Ebisu”

Назван по јапанском богу рибара, са стилом уређени ресторан на врху зграде ебису има елегантну терасу с погледом на најшармантнији историјски кварт Београда и аутентичну јапанску кухињу коју креира наш тим кувара.

 

Бар

Будући да нуди стране специјалитете, фина алкохолна пића, одабране воде, све до јапанског пива, које се може пробати само у “Square Nine”, интимни лоби овог хотела представља најексклузивније место за састанке и место где свратимо да попијемо јутарњу кафу, за поподневне састанке или пиће после вечере.

 

Састанци

Било да одаберете да одржите ваш догађај у хотелу или ван њега, “Square Nine” нуди услуге кетеринга, организације свих врста дешавања, од пословних прослава и презентација, до рођендана, годишњица брака, породичних ручкова и празничних вечера.

 

Наша конференцијска сала на првом спрату је комплетно опремљена да испуни све ваше пословне потребе.

 

Елегантни “Sisley” спа центар

 представља један од ретких луксузних спа простора у Београду. Простире се на 500 квадратних метара, обложен природним каменом, са 18 метара дугачким базеном окупаним дневном светлошћу која допире кроз отворе у крову, пружа осећај удобности и интиме.

Контакт
Адреса
Студенстки трг 9
Контакт
+381 11 33 33 500
Број апартмана
15
Број соба
30
Број кревета
49
Удаљеност од аеродрома
16 km
Услуге
TelephoneCable TV24h room serviceRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsSaunaSpaFitnessBodybuilding facilitySwimming poolParkingParking garageRestaurantHotel barMini-barCafeInternet cafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Hyatt Regency
Хотел Hyatt Regency
SAINT TEN Хотел
SAINT TEN Хотел

Осликавајући луксуз Врачара, SAINT TEN Хотел, нуди 52 собе и апартмана, који одишу елеганцијом и комфором. Наше собе представљају савршен спој традиционалног шика и модерног дизајна. Опремљене најквалитетнијим материјалима и опремом попут дрвеног пода, плочица од природног камена у купатилима, „rain shower“ у туш кабинама,...

Хотел Метропол
Хотел Метропол