Поделите ову страну

BELGRADE INN Хотел
BELGRADE INN Хотел
Опис

Хотел Belgrade Inn изграђен је 2016. горине и налази се у самом срцу српске престонице. Јединствена локација, топлина као и љубазно особље, које је увек на располагању, задовољиће потребе гостију, било да је у питанју пословни или туристички боравак у Београду.

Главне градске атракције – Скадарлија, Народно позориште, Кнез Михајлова улица, Калемегданска тврђава, клуб књижевника или Трг Републике, налазе се на свега неколико минута хода, тако да је хотел Belgrade Inn управо оно што вам треба, како бисте истински осетили дух престонице.

Наш циљ је да у модерно опремљеном хотелу, гостима пружимо опуштен и незабораван боравак, задржавајући шарм и боемију старог Београда.

СМЕШТАЈ

Хотел на располагању има 42 смештајне јединице и то: економик собе, стандардне собе (са француским лежајем или са одвојеним лежајевима), породичне собе и јуниор апартмане. Све собе су комфорне, поседују купатило, клима уређај (индивидуална конторла), бесплатан wireless интернет, кабловску ТВ, телефон, фен, огледало за целу фигуру. Већина соба поседује мини-барове и сефове.

КОНФЕРЕНЦИЈСКА САЛА

Конференцијска сала је мултифункционална, климатизована и технички опремљена (телевизор, пројектор, аудио-уређаји, wireless интернет). Капацитет сале је до 50 места у зависности од потреба и поставке.

Услуге

ОСТАЛИ САРЖАЈИ

Поред богатог доручка, на бази шведског стола, који се служи у пријатном амбијенту, у понуди имамо садржаје за тренинг и релаксацију: теретана, сауна, парно купатило, који су на располаганју гостима хотела, као и могућност заказивања масаже (додатно се наплаћује)

Осим наведених услуга, хотел нуди и „room service“, могућност обезбеђења паркинга (додатно се наплаћује), промену постељине свакодневно (на захтев госта), као и услуге кафе ресторана Цоцотте, који је на располагањ од (07-24h).

Контакт
Адреса
Француска 11
Контакт
0114000660
0691118154
е-маил
Број апартмана
2
Број соба
40
Број кревета
60
Удаљеност од центра града
0 km
Услуге
Cable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsConference roomsSaunaSpaFitnessBodybuilding facilityRestaurantCafeBathroomBathrobe
Слично
Хотел Бабе
Хотел Бабе
Хотел Elegance
Хотел Elegance
Хотел Унион
Хотел Унион