Поделите ову страну

Хотел Бабе
Хотел Бабе
Контакт
Адреса
Милована Милинковица 3,Сопот
Контакт
+381 11 82 60 077
е-маил
Број апартмана
6
Број соба
39
Број кревета
68
Удаљеност од центра града
60 km km
Удаљеност од аеродрома
85 km km
Услуге
Слично
Хотел Југославија
Хотел Југославија
Хотел Орашац
Хотел Орашац
Хотел Slodes
Хотел Slodes