Поделите ову страну

Хотел Н
Контакт
Адреса
Билецка 57
Контакт
+381 11 39 72 183
е-маил
Број апартмана
3
Број соба
111
Број кревета
199
Удаљеност од центра града
4 km km
Удаљеност од аеродрома
25 km km
Услуге
Слично
Хотел Slodes
Хотел Slodes
Хотел Парк
Хотел Парк
Хотел Југославија
Хотел Југославија