Поделите ову страну

Хотел Скала
Хотел Скала
Контакт
Адреса
Безанијска 3, Земун
Контакт
+381 11 30 75 032
Број апартмана
2
Број соба
14
Број кревета
24
Удаљеност од центра града
6 km km
Удаљеност од аеродрома
15 km km
Услуге
Слично
Хотел Касина
Хотел Касина
Хотел Србија
Хотел Србија
Хотел Орашац
Хотел Орашац