Поделите ову страну

Хотел Србија
Хотел Србија
Контакт
Адреса
Устаницка 127 ц
Контакт
+381 11 28 90 404
Број апартмана
18
Број соба
302
Број кревета
560
Удаљеност од центра града
6 km km
Удаљеност од аеродрома
25 km km
Услуге
Слично
Хотел Касина
Хотел Касина
Хотел Лав
Хотел Лав
Хотел Скала
Хотел Скала