Поделите ову страну

Хотел Тулип Инн Путник
Опис

Тулип Инн Путник Београд је изграђен 1972. године и потпуно реновиран 2010. године.

Са својих 85 стандардних соба и 20 апартмана , нуди удобан и функционалан боравак како за пословне људе, тако и за туристе .

Хотел се налази у пословном делу Новог Београда , само 15 км далеко од међународног аеродрома Никола Тесла и 5 км од центра града , што га чини лако доступним из свих делова Београда . У близини хотела налазе се канцеларије свих значајних компанија и пословних центара . Историјски део Београда је само 10 минута удаљен од хотела .

Услуге

Собе и апартмани имају широк спектар врхунских погодности , укључујући и радни сто , телефон, радио и телевизор, сеф , мини-бар , клима уређај, као и могуђност отварања прозора.

Са дневним светлом  и модерном аудио и видео опремом, конференцијска сала  је идеална за организацију пословних и приватних догађаја. Бесплатан бежични интернет је доступан у свим деловима  хотела .

Препустите се кулинарским задовољствима у ресторану и лоби бару хотела. Фитнес и спа центар  се налази на простору од 950 м2 и укључује: затворени базен, сауну, турско купатило, теретану са кардио станицама, опрему за оптерећење мишића и различите врсте масаже . 

Паркинг је бесплатан за госте хотела. 

Контакт
Адреса
Палмира Тољатија 9, 11070 Нови Београд
Контакт
+381 11 2259 999
Број апартмана
20
Број соба
105
Број кревета
144
Радно време

00-24ч

Удаљеност од центра града
5 km
Удаљеност од аеродрома
15 km
Услуге
TelephoneCable TVRoom serviceAir conditioningInternet access in roomsSafe deposit boxConference roomsCongressionalSaunaSpaFitnessBodybuilding facilitySwimming poolParkingAccessible for persons with disabilitiesRestaurantHotel barMini-barCafeBathroomBathrobeSleepers
Слично
Хотел Орашац
Хотел Орашац
Хотел Н
Хотел Н
Хотел Унион
Хотел Унион