Поделите ову страну

Зорнића кућа Камп
Зорнића кућа Камп
Опис

У оквиру Етно домаћинства, ресторана и конака , на око 0,5 хектара земљишта а под покровитељством Кампинг асоцијације Србије и Туристичке оргнизације Београда отворен је камп паркиралиште "Зорнића Кућа". Довољно изолован од ресторана, мини зоо врта са једне и конака са друге стране, а опет близу свих садржаја комплекса, камп броји укупно 30 места, уредно означених, са електро и воденим инсталацијама. Садржи  мокри чвор са електро инсталацијама, у који су интегрисане туш кабине. Недалеко од њега, налази се вајат који садржи електро инсталације са три просторије: мини кухиња са електричним уређајима и додантим прикључцима, свлачионица и остава у којој се налазе додатна опрема у виду алата, водених и електричних прикључака. Посебна драж је логориште које се налази у централном делу намењено дружењу и веселим причама окупљених уз пуцкетање ватре.

Посетиоци кампа имају на располагању и осветљен терен за одбојку на песку, могућност игралишта за мали фудбал, изнајмљивање бицикла и вожњу или шетњу на једној од три стазе здравља обележене планинском маркацијом. У склопу домаћинства налази се сувенирница са свеже млевеном кафом, производима домаће-кућне радиности (мед, џемови, ракије, вина, сувенири на магнетима, домаћи кајмак и више врста сира и још много тога). 

Сви гости кампа имају додатни попуст од 10 % на услуге домаћинства, које обухватају ресторанске услуге (храна и пиће) и рекреацију (поред горе поменутих и јахање коња). 

Посебан улаз, приступачност терена, прелеп поглед и ушушканост у зеленило, коришћење осталих садржаја домаћинства које се укупно простире на око 3 хектара земљишта, чине боравак свих који воле природу и идилични сеоски амбијент незаборавним.

Здрави нам и сретни били, па се ускоро видели. Добродошли!

Контакт
Адреса
Радише Јовановића 20, Баћевац
Контакт
+381 11 254 0 254
+381 69 254 0 254
Радно време

ЛЕТЊЕ РАДНО ВРЕМЕ:

Уторком – Петком 08:00 ч – 21:00 ч
Суботом и Недељом 08:00 ч – 22:00 ч
Понедељак је нерадан дан!

ЗИМСКО РАДНО ВРЕМЕ:

Понедељком - Петком 10:00 ч – 20:00 ч
Суботом и Недељом 08:00 ч – 20:00 ч

Удаљеност од центра града
30 km
Удаљеност од аеродрома
30 km
Инфо

Услуге
TelephoneCafeBathroomInternet access in roomsSmall-scale sports courtsParkingRestaurantMini-barCafeBathroom
Слично
Камп Дунав
Камп Дунав

Камп “Дунав” се налази у Земуну, на самој обали Дунава , 10 км од Београда и 1 км од аутопута Е-75,излаз за Земун поље. Спада у ред мањих кампова, а одликује се прелепим положајем са погледом на Дунав....