Поделите ову страну

ТИЦ Кнез Михаилова
ТИЦ Кнез Михаилова
Опис

За бесплатне туристичке мапе, брошуре и промо материјале, информације и карте за програме разгледања града, београдске сувенире, посетите туристички инфо центар у Кнез Михаиловој 56!

Туристичка организација Београда има три стална информативна центра која се налазе у Кнез Михаиловој улици број 56, Аеродрому „Никола Тесла“ и железничкој станици, а од пролећа до јесени отворен је и сезонски инфо пункт на Међународном пристаништу „Лука Београд“, како би се туристи који на разне начине пристижу у Београд информисали о туристичкој понуди Београда.

У информативним центрима посетиоцима су на располагању бесплатне туристичке мапе града, брошуре и промотивни материјали о туристичкој понуди Београда, као и друге сервисне, туристичке и корисне информације.

Посетиоци могу да се информишу о актуелним програмима разгледања града и да на лицу места купе карте. Међу више од 20 различитих програма, у понуди су шетајуће туре, панорамска разгледања Београда из отворених аутобуса, крстарења туристичким бродовима Савом и Дунавом, специјализовани програми попут обиласка Дворског комплекса, На кафи код Књегиње Љубице, Подземни Београд и Фолклорне вечери у Скадарлији, као и излети ван Београда.

 

 

Контакт
Адреса
Кнез Михаилова 56
Контакт
+381 11 26 35 622
Веб
Радно време

 Понедељак-недеља 9.00-19.00 часова

 

Инфо

 

 

Similar
ТИЦ Аеродром ``Никола Тесла``
ТИЦ Аеродром ``Никола Тесла``

У информативном центру посетиоцима су на располагању бесплатне туристичке мапе града, брошуре и промотивни материјали о туристичкој понуди Београда, као и друге сервисне, туристичке и корисне информације. Посетиоци могу да се информишу о актуелним програмима разгледања града и да на лицу места купе карте. Међу више од 20...