Поделите ову страну

Београдска пивска тура
Београдска пивска тура
Опис туре

Упознајте стари Дорћол кроз дегустацију различитих занатских пива и причама о домаћем пиву које до сада нисте знали! Оригинална и  интересантна тура остаће вам у најлепшем сећању!

Иако Србија важи за земљу љубитеља ракије и квалитетних вина, људи овде имају укуса и за добро пиво. Не само што у претходних неколико година у баровима и пивницама се надмећу домаћи произвођачи чије пиво ће бити популарније, већ се константно отварају нове фабрике пива и производе невероватне комбинације укуса. На нашој пивској тури, посетићете најбоље пиваре у срцу града и дегустирати домаћа црафт пива!

Посетићете три пиваре, уживаћете у презентацији “Упознај пивара” технолога фабрике пива, дегустираћете 7 разлчитих етикета локалних пива, научити разлику између лагер и але пива, и дефинитивно одабарати своје омиљено!

Информације о турама
Поласци
Петак и субота од 19ч
Трајање
2 часа
Цена
15 EUR
Адреса
Страхињића бана 36
Инфо

Цена укључује: Обилазак три пиваре, дегустацију 7 различитих етикета craft пива, презентацију технолога како се пиво прави, услуге лиценцираног водича.

 

Подземни Београд
Подземни Београд

Откријте тајне Београда на савршен начин. Подземни Београд садржи на стотине локалитета: пећина, лагума, зазиданих река, тунела, бункера и других грађевина које су уништавали и градили народи који су насељавали Београд. Спустите се међу старије слојеве Београда у посебним локалитетима. Посетићемо Римску дворану у којој...

Авалски торањ
Авалски торањ

Налази се 16 километара јужно од Београда. Са својих 511 метара, тек је за који метар избегла да је зовемо брдом. Минерал авалит добио је име по Авали на којој је пронађен. На заштићеном простору има око 600 биљних врста.На Авали се налази Споменик Незнаном јунаку. Земље учеснице Првог светског рата имају Споменике Незнаном војнику,...